A Kisvárda távozó légiósa: "Kicsit bánt, hogy félbehagytam a munkát és elhagyom a csapatot"

Sztavrosz Cukalasz, a Kisvárda korábbi légiósa búcsúlevélben köszönt el a vezetőségtől és a csapat szurkolóitól.
Csakfoci Admin 2020. december 31., csütörtök 16:16
Sztavrosz Cukalasz, a Kisvárda korábbi légiósa búcsúlevélben köszönt el a vezetőségtől és a csapat szurkolóitól.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. december 31., csütörtök 16:16

Mint ismert, a ciprusi élvonalbeli Nea Szalamisz csapatánál folytatja pályafutását Sztavrosz Cukalasz, a Kisvárda görög középpályása. A 32 éves játékos búcsúlevélben köszönt el a vezetőségtől és a csapat szurkolóitól. Ugyanakkor kijelentette: Révész Attilát a legjobb klubvezetőnek tartja.

- Nagyon szép két évet töltöttem Kisvárdán, sok jó embert ismertem meg, nagyszerű csapattársaim voltak, Révész Attilát a legjobb klubvezetőnek tartom, akivel valaha együtt dolgoztam és sok barátot is szereztem. Közben próbára tett, hogy távol kellett lennem a családomtól, köszönöm, hogy megértésre nyert ez a problémám, és érvényes szerződésem ellenére elengedtek.

Kicsit bánt, hogy félbehagytam a munkát és elhagyom a csapatot, mert úgy érzem, a Kisvárda harcban lehet a harmadik helyért, bízom benne, hogy nélkülem is.

A döntésem meghozatalakor a szívemre hallgattam, ami most a családomhoz húzott. Véget ért életünk egy szakasza, a családommal Cipruson telepedtünk jó, ott folytatom a pályafutásom, annál a klubnál, amelynek a központja gyakorlatilag a szomszédomban található.

Cukalasz 2019 telén érkezett Kisvárdára, amelynél rögtön alapemberré vált, 15 meccs alatt négy gólt is szerzett, majd az előző idényben is kirobbanthatatlan volt a kezdőcsapatból, 27 találkozón 3 gól és két gólpassz volt a mérlege. A most futó idényben is sokat játszott az NB I ötödik helyén telelő csapatánál, 13 meccsen egyszer vette be az ellenfelek kapuját.

Olvastad már?
Megerősítve: Újabb légiós távozott az NB I-es csapattól - ismerős arcok közé került
A Kisvárda hivatalosan is bejelentette, amit honlapunk már előre jelzett: Karaszjuk után Cukalasz is távozott az ötödik helyen álló NB I-es csapattól.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz