„Két nap bőven elég volt felkészülni a Honvédból” - ezt várják az edzők

Bódog Tamás magabiztosan várja a listavezető elleni mérkőzést, Marco Rossi a Diósgyőrt dicsérte, Michael Oenning a harmadik stadionról beszélt.
Budai László 2017. április 11., kedd 13:54
Bódog Tamás magabiztosan várja a listavezető elleni mérkőzést, Marco Rossi a Diósgyőrt dicsérte, Michael Oenning a harmadik stadionról beszélt.
Szerző: Budai László 2017. április 11., kedd 13:54

Újabb két bajnoki mérkőzéssel folytatódik az NB I ma este. A Diósgyőr a Honvéddal, a Vasas az Újpesttel találkozik. Így várják a főszereplők a találkozókat.

Diósgyőr-Honvéd 18.00

Bódog Tamás (Diósgyőr): - A játékosok próbálják megvalósítani, amit kérünk tőlük. Már jobban védekezünk, egységesebbek vagyunk, a biztosítások is megvannak. Éppen azért, mert a védekezésünk magasabban van a letámadás miatt, az ellenfél kevesebbszer ér a kapunk elé. Jó úton vagyunk, de a finomítások és a hibák kiküszöbölése mindig fontos feladat. Tudom, milyen játékerőt képvisel a Honvéd, de ez a két nap bőven elég volt arra, hogy a játékukat elemezzük, kivesézzük, és aprólékosan fel tudjunk készülni a kispestiek erősségeiből, hibáiból. Elég ez az idő arra, hogy tip-top állapotban legyünk.

Marco Rossi (Honvéd): - A DVTK minden csapat számára nehéz ellenfél. A helyszínen láttam a miskolciakat az FTC elleni, Budapesten megrendezett Magyar Kupa-meccsen játszani. Az első félidei játékuk nagyon tetszett. Ha azt állandósítani tudják, akkor nem, hogy kiesni nem fog a csapat, de vereséget is nagyon kevés alkalommal fog elszenvedni. (dvtk.eu)

 

Vasas-Újpest 18.00

Michael Oenning (Vasas): - Az önmagában sokat elmond a helyzetünkről, hogy a harmadik stadionban találkozik a két csapat, és rávilágít arra a gondunkra, ami a saját stadionunk hiánya miatt keletkezett. A kispesti pályát ismerjük a korábban ott lejátszott hazai találkozók miatt. A játékosaink motivációja tekintetében sem a legegyszerűbb a dolgunk azzal, hogy ilyen rövid idő alatt sokadszor játszunk egymás ellen, még ha a Videoton elleni győzelem  sokat javított is ezen. Ellenben a felkészülésben egyértelműen segít, mivel pontosan tudjuk, hogy milyen taktikával fellépő ellenféllel találkozunk kedden este. Bízom pályára lépő játékosaimban, hogy a legjobb formájukat hozzák. (vasasfc.hu)

Mohl Dávid (Újpest, játékos): - Mindenképp nyerni kell, hogy megkezdjük a felzárkózást a tabella első felében található csapatokhoz. Fontos a kiegyensúlyozottság, de kell az eredmény. A játék minősége ma számomra másodlagos lesz, a győzelem a legfontosabb. (ujpestfc.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz