NB I: Két 11-es és két kiállítás, a ZTE ellen szárnyalt tovább az újonc

Előnybe került a ZTE, Huszti kiállítása azonban megpecsételte a csapat sorsát, a KTE az első játékrészben egyenlített majd Szabó Levente duplájával megnyerte találkozót.
Póczik Dávid 2022. augusztus 27., szombat 19:22
Előnybe került a ZTE, Huszti kiállítása azonban megpecsételte a csapat sorsát, a KTE az első játékrészben egyenlített majd Szabó Levente duplájával megnyerte találkozót.
Szerző: Póczik Dávid 2022. augusztus 27., szombat 19:22

I. félidő

A 12. percben egy visszatett labdát Bedi lőtt kapura 22 méterről. Pontos, ballábas lövése a bal alsóban kötött ki, 0-1. Az első ZTE-helyzetből máris gól született.

A 32. percben Ikoba ugrott ki és lőtt jobbal, a ziccert Varga Bence nagy bravúrral védte. Pár perccel később Szuhodovszki távoli szabadrúgása nem sokkal ment el a bal kapufa mellett.

A 41. percben Huszti szabálytalansága után megkapta második sárgáját, a KTE pedig büntetőhöz jutott. A tizenegyest Banó-Szabó ballal a bal sarokba lőtte, 1-1.

II. félidő

A fordulás után Grünvald lövésébe Szabó kapott bele, de Demjén nagyot védett. Az 56. percben aztán Banó-Szabót rúgta fel Kálnoki a tizenhatoson belül, így másodszor is büntetőhöz jutott a KTE. Ezúttal - a félidőben becserélt - Szabó Levente értékesítette a tizenegyest, 2-1.

Pár perccel később Meschack fejese után Varga résen volt, és kapu fölé tolta a bólintást. A túloldalon ezzel szemben Demjén tehetetlen volt. Az 58. percben egy lepattanó labdát Szabó 7 méterről, ballal a kapu közepébe lőtt. 3-1.

A 88. percben Tóth Barna megkapta második sárgáját, így Karakó kiállította. Az eredményen ez már nem változtatott, a KTE továbbra is veretlen és jelenleg a tabella első helyén áll.

OTP Bank Liga, 5. forduló

Kecskemét-Zalaegerszeg 3-1 (Banó-Szabó 42. - tizenegyesből, Szabó L. 56. - tizenegyesből, 58. ill. Bedi 12.)

Kiállítva: Huszti 41., Tóth B. 88.

KTE: Varga - Grünwald, Szabó A., Belényesi, Szalai G., Katona B. (Duranovic 87.) - Szuhodovszki (Szabó L. a szünetben), Vágó, Nagy K. (Meskhi 80.) - Tóth B., Banó-Szabó (Katona M. 66.)

(cserék: Varga Á., Kersák, Sági, Pejovic, Katona M., Duranovic, Szabó L., Bodor, Buna, Mykhaylo, Meskhi, Gréczi)

ZTE: Demjén - Huszti, Kálnoki Kis, Mocsi, Bedi - Sankovic, Gergényi - Meschack (Májer 69.), Tajti, Németh - Ikoba (Szalay 69.)

(cserék: Gyurján, Lesjak, Mim, Májer, Kovács, Csóka, Safronov, Szalay, Klausz)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Csak Marquinhos kell Stankovicnak
Hiába ajánlották fel a Szpartak Moszkvának Belgiumból a 9 millió eurós szélsőt, Dejan Stankovicnak a ferencvárosi Marquinhos kell.
Újpest
600 milliós csatár a küszöbön
Horvát sajtóhírek szerint közelebb került kiszemeltjéhez az Újpest, amely kivásárolná a Dinamo Zagreb játékosát. 
Ajka
Bobál Gergely
Bobál Gergellyel erősítette meg keretét az Ajka, aki 2 éves szerződést írt alá. A 28 éves csatár 136 NB II-es mérkőzésen lépett eddig pályára, melyeken 54 alkalommal volt eredményes.
Tovább az összes átigazoláshoz