Fotó: molfehervarfc.hu

Juhász az újjáformálódó Vidiről: "Szabi tud ebbe az öltözőbe berobbanni" - ha nincs karakteres játékos, akkor karakteres edző kell

Juhász Roland sportigazgató és Huszti Szabolcs vezetőedző is arról beszélt első nyilatkozatában, hogy a csapatot ki kell billenteni a rossz szériából.
Budai László 2022. október 18., kedd 10:05
Fotó: molfehervarfc.hu
Juhász Roland sportigazgató és Huszti Szabolcs vezetőedző is arról beszélt első nyilatkozatában, hogy a csapatot ki kell billenteni a rossz szériából.
Szerző: Budai László 2022. október 18., kedd 10:05

Amint arról hétfőn beszámoltunk, a MOL Fehérvár Juhász Rolandot nevezte ki a klub új sportigazgatójának, aki első nyilatkozatában beszélt az előtte álló kihívásról.

- Tudom, hogy milyen nagy feladatra vállalkoztam a Vidinél, de játékosként is szerettem a kihívásokat, és ez kellő kihívás egy sportigazgató számára, ez a keret, ez a csapat, és hogy ezt újra egyenesbe állítsuk. Tisztában vagyok a klub működésével, a lehetőségeivel, és hogy hova is kellene tartoznia. Ez lesz a fő szempont, hogy a csapatot visszavezessem oda, ahova tartozik - mondta a klub honlapjának.

Juhász beszélt a csapat új vezetőedzőjéről, a szintén hétfőn kinevezett Huszti Szabolcsról is.

- Nehéz egy hónap vár ránk, Szabi az a személy, aki karakterében, személyiségében, a játékostapasztalatával - az öltöző nagy részét ismerve - be tud ebbe az öltözőbe robbanni, és ki tudja azt billenteni a jelenlegi helyzetből. 11 mérkőzésen 11 pontot szerzett a csapat, valamilyen változás kell, ha csapatszinten nincs meg az a karakteres játékos, akkor lehet, hogy olyan karakteres edző kell, aki ezeket a játékosokat át tudja billenteni.

- Bízom benne, hogy amit láthattunk Szabitól a pályán, azt most a pálya szélén is képviseli, és ezeket a játékosokat olyan szinten tudja tűzbe tartani a mérkőzés végéig, hogy az eredményre vezethessen.  

Huszti: “Nem lehet mindent a játékosokra zúdítani”

- Sajnos a csapat az elmúlt időszakban nem úgy szerepel, ahogy kell, de azért vagyok itt, hogy minél előbb kibillentsük ebből a nehéz szériából. Egy ilyen felkérést nem lehet visszautasítani, tapasztalatot szereztem már Debrecenben, elvégeztem közben a B-, plusz az A-licencet, pont a múlt héten fejeződtek be a vizsgák, úgyhogy nagy reményekkel érkezem ide. Szeretném megmutatni, hogy a csapatban és bennem is sokkal több van. Kevés idő van, nem lehet mindent a játékosokra zúdítani, a legfontosabb, hogy a fejeket tisztává tegyük, húzzunk egy vonalat, hogy elfelejtsük a rossz szériát, és remélem, új impulzust tudok adni a Vidinek - nyilatkozta Huszti Szabolcs, a csapat új vezetőedzője a molfehervarfc.hu-nak.

Olvastad már?
A magyar válogatottban is berobbant Kerkez átigazolási célpont lett Rómában - sajtóhír
Olasz lapértesülések szerint Kerkez Milos hollandiai és válogatottbeli teljesítményével már a Lazio érdeklődését is felkeltette. Három dolog szólhat a klubváltás ellen: a kora, a tapasztalata és a klubja.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz