Játékoscserével kerülhet az NB I-be a gólkirály - így áll az ügy

Védőt adnának a támadóért, de lehet egy akadálya az üzletnek.
Dudás Gábor 2017. február 12., vasárnap 18:43
Védőt adnának a támadóért, de lehet egy akadálya az üzletnek.
Szerző: Dudás Gábor 2017. február 12., vasárnap 18:43

Kovács Gábor személyében egy védőjátékos kerülhet cserébe Zalaegerszegre, a Paks a rutinos bekket kölcsönben engedné el az NB II-es együtteshez, és ugyancsak ideiglenesen igazolhatna a tolnaiakhoz a ZTE gólerős fiatal támadója, Daru Bence – értesült a csakfoci.hu.

 

Ugyanakkor kérdéses, hogy profi karrierje során, 95 mérkőzésen 48 gólt szerzett, ebben az idényben 13 találkozón 3-szor eredményes tavalyi NB II-es gólkirály (22 találattal végzett az élen az előző idényben a mesterlövészek között a 19 éves játékos) egészségi állapota lehetővé teszi-e, hogy pályára lépjen tavasszal.

Nem kizárt, hogy a novemberben bokatörést szenvedett Darura műtét vár, így paksi szerződtetése meghiúsulhat, Kovács viszont ettől függetlenül a másodosztályban futballozhat majd a szezon második felében. A 29 éves, korábban a Vasasnál, Pécsen, Egerben és Diósgyőrben is megfordult hátvéd ebben a szezonban kétszer annyi találkozón játszott az NB III-as második csapatban (6), mint az NB I-es gárdában (3).

Így add a csakfoci.hu-t a mobilod főképernyőjéhez!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Tovább az összes átigazoláshoz