Fotó: dvsc.hu

Janeiro: "Szégyellem magam, a játékosoknak is ezt kellene tenniük" - a Loki-edző szerint csapata mindegyik lövésből gólt kap

Így értékelte a két vezetőedző, Supka Attila és Joao Janeiro a hétfő esti, Mezőkövesd-Debrecen (4-2) NB I-es mérkőzést.
Budai László 2022. augusztus 23., kedd 8:15
Fotó: dvsc.hu
Így értékelte a két vezetőedző, Supka Attila és Joao Janeiro a hétfő esti, Mezőkövesd-Debrecen (4-2) NB I-es mérkőzést.
Szerző: Budai László 2022. augusztus 23., kedd 8:15

Supka Attila (Mezőkövesd): - Az első lépést megtettük afelé, hogy a közösen megbeszélt célokat elérjük, visszatértünk arra az útra, amely a felkészülési időszak alatt az utolsó mérkőzések alatt látható volt. Azaz, hogy az első perctől az utolsóig küzdünk. Az sem állított meg, hogy hátrányban voltunk, mindenki odatette magát. Most is követtünk el hibákat, mert ilyen gólokat nem szabad kapni. Ezek nagyon nagy hibák. Azt beszéltük meg a szünetben, hogy próbáljuk ott folytatni, ahol befejeztük, próbáljuk meg eldugni a labdát, hogy az ellenfél jöjjön utána, és fussuk meg a védelem mögötti területeket. Ehelyett sajnos gólt kaptunk, de a vége felé már nem volt lehetősége a Lokinak, hogy gólt szerezzen. 

Joao Janeiro (DVSC): - Edzőként ez nagyon frusztráló. A negyedik fordulóban vagyunk, és a harmadik 11-est fújták ellenünk. Mindegyik gólra, amelyet szereztek - még a 11-esre is - felkészültünk. De úgy tűnik, az, hogy felkészülünk, nem elég. Nagyjából ezen a meccsen két játékos játszott 11 ellen, Cseri és Drazic teljesen kicsinált minket, hihetetlen, hogy milyen képességű játékosok, Drazic talán élete meccsét játszotta.

- Szégyellem magam, mert mert még más bajnokságban sem látsz ilyet, hogy egy esős hétfő este ilyen támogatást kap egy csapat, mint amilyet mi kaptunk. Ezért szerintem a játékosoknak is szégyellniük kellene magukat a teljesítményük miatt. Én elnézést kérek a szurkolóktól. A Kecskemét elleni meccsen egy lövésből egy gólt kaptunk, 11-esből, a Vasas ellen szintén egy lövésből kaptunk egy gólt, most pedig négy lövésből négyet. Nem is kell többet mondanom.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Nyíregyháza
Új érkező
Védekező középpályást igazolt a Nyíregyháza Spartacus. A Vasas-nevelés Kovács Milán az elmúlt három évben előbb Szegeden, majd Gyirmóton volt alapember. A 24 éves játékos 3 éves szerződést kötött.
Mezőkövesd
Új igazolás
A Mezőkövesd bejelentette a 27 éves Harsányi István szerződtetését. A támadó középpályás az elmúlt két évet Pécsen töltötte, az előző idényben nyolc góllal segítette az NB II-es kiesőt.
Tovább az összes átigazoláshoz