A Honvédnál négyen is debütáltak, a Loki javított az edzőmeccsen

A kispestiek fordulatos meccsen játszottak 2-2-es döntetlent, a Debrecen és a Kövesd ezúttal ikszelt egymással.
Budai László 2018. március 23., péntek 16:34
A kispestiek fordulatos meccsen játszottak 2-2-es döntetlent, a Debrecen és a Kövesd ezúttal ikszelt egymással.
Szerző: Budai László 2018. március 23., péntek 16:34

Honvéd-Trencsén 2-2 (Pölöskei 18., Danilo 81., ill. Azango 52., Ubbink 53.)

A Honvéd a szlovák élvonal ötödik helyén álló Trencsén ellen lépett pályára edzőmérkőzésen. A kispestiek Pölöskei révén szereztek vezetést a 18. percben: Lukács jobb oldalon a 16-os vonalában indult befelé, majd remek labdával hozta helyzetbe Pölöskeit, aki 12 méterre a kaputól lekezelte a labdát és higgadtan a kapu jobb oldalába lőtt (1-0).

Az ellenfél azonban a második játékrész elején egy perc alatt megfordította az állást. A hajrában azért a döntetlent sikerült elérnie Supka Attila együttesének, miután Kukoc baloldali beadása után Danilo közelről a kapuba fejelt (2-2) - számolt be a találkozó alakulásáról a honvedfc.hu.

A Honvédnál négy akadémista - Szendrei Norbert, Temesvári Attila, Soltész Dominik és Szabó Péter - is bemutatkozhatott a felnőtt együttesnél.

Honvéd: Horváth A. (Gróf, a szünetben) – Ikenne-King (Szabó P., 80.), Lovric (Temesvári, 78.), Baráth, Kosút (Nagy G., a szünetben) – Kamber, Pölöskei (Soltész, 68.) – Holender, Tömösvári, Lukács (Szendrei, 62.) – Danilo (Hejreczki, 82.)

Mezőkövesd-DVSC 1-1 (Novák 37., ill. Tőzsér 50.)

A mai NB I-es edzőmeccsen a Mezőkövesd – azok után, hogy néhány napja legyőzte a DVSC-t – 1-1-es döntetlent játszott a Lokival. A hazaiak vezetését – Novák lőtt egy kipattanót a kapuba – Tőzsér egalizálta.

Mezőkövesd: Tarczy – Földi (Lázár, 30.), Pillár, Fótyik, Baracskai – Onana, Varjas Z. (Drazic, 30.), Oláh, Gohér, Varjas L. (Misák, 30.), Novák. 60. perctől: Dombó – Lázár, Hudák, Katanec, Vadnai – Iszlai, Mlinar – Cseri, Bognár, Misar – Drazic

DVSC I. félidő: Kosicky – Bényei, Mészáros N., Szatmári, Barna – Bereczki, Jovanovic, Filip, Bódi – Tisza, Tabakovic

DVSC II. félidő: Nagy S. – Kuti, Kinyik, Újvárosi, Kusnyír – Nagy K. (Zsóri, 89.), Tőzsér, Szekulics, Bíró – Takács, Könyves

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Új igazolás
A szlovén élvonalba feljutott Lendva középpályását, Dinnyés Olivért igazolták le. A 24 éves játékos itthon a Vidi, az Újpest és a Vasas utánpótlásában is játszott.
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
Tovább az összes átigazoláshoz