Fotó: honvedfc.hu

Újabb magyar válogatott játékos iránt érdeklődik a DAC - az NB I-ből van kiszemelt

A csakfoci.hu információi szerint a Budapest Honvéd támadóját, Balogh Norbertet szívesen látná a dunaszerdahelyi együttes.
Nyikes Zoltán 2022. január 21., péntek 19:46
Fotó: honvedfc.hu
A csakfoci.hu információi szerint a Budapest Honvéd támadóját, Balogh Norbertet szívesen látná a dunaszerdahelyi együttes.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. január 21., péntek 19:46

Az előző kiírásban karrierje legsikeresebb szezonját futotta a Budapest Honvéd 2-szeres magyar válogatott támadója, Balogh Norbert, aki 10 gólt és négy asszisztot jegyzett az NB I-ben, a most futó szezonban viszont epizódszereplővé vált, mindössze 4 alkalommal volt a kezdőcsapat tagja és még egyszer sem vette be az ellenfelek kapuját.

Távozásával kapcsolatban már az elmúlt átigazolási szezonban is lehetett olvasni, ám akkor még maradt a kispestieknél, honlapunk pedig ezúttal úgy értesült, hogy ismét lehetősége van klubot váltani a 25 éves támadónak.

csakfoci.hu úgy tudja, hogy Balogh iránt a DAC Dunaszerdahely együttese érdeklődik, az egyeztetések már el is kezdődtek, a labda pedig jelenleg már a játékos térfelén pattog.

Mint ismert, a felvidéki együttesnél nem Balogh lenne az egyedüli magyar válogatott játékos, hiszen Dunaszerdahelyen játszik Kalmár Zsolt és Hahn János, valamint az utánpótlás-válogatott Szendrei Ákos és Veszelinov Dániel is.

Olvastad már?
NB I-es múlttal rendelkező csatárokkal erősítene az ETO
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy Makrai Gábor és Ihrig-Farkas Sebestyén a másodosztályú győrieknél folytathatja pályafutását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz