Tüdőembólia és trombózis: "Egészséges vagyok, mégis megtörtént" - ijesztő diagnózist kapott a Honvéd egyik stábtagja

A Paks bajnoki előtt ájult el Fodor Dániel, a Honvéd masszőre. A kórházba szállítás után a vizsgálatok során ijesztő diagnózist kapott, ám szerencsére már jobban van és újra a csapat segítségére lehet.
Csakfoci Admin 2021. szeptember 6., hétfő 12:44
A Paks bajnoki előtt ájult el Fodor Dániel, a Honvéd masszőre. A kórházba szállítás után a vizsgálatok során ijesztő diagnózist kapott, ám szerencsére már jobban van és újra a csapat segítségére lehet.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. szeptember 6., hétfő 12:44

Fodor Dániel, a Honvéd masszőre a Paks elleni bajnoki előtt elájult az öltözőben. A szakembert mentővel kórházba szállították, ahol az alaposabb vizsgálatok tüdőembóliát és trombózist állapítottak meg nála. Szerencsére már jobban van, és a Budafok elleni edzőmeccsen ismét csapata rendelkezésére állhatott.

- Éppen pakoltunk, készültünk elő a meccsre és az öltözőben lettem rosszul, tettem két lépést, aztán elájultam. Szerencsére hamar megérkeztek a mentősök, mondták, hogy valószínűleg tüdőembólia, ami aztán később a kórházban beigazolódott. Az pedig a további vizsgálatoknál derült ki, hogy trombózis volt a lábamban - idézte fel a történteket a honvedfc.hu-nak Fodor Dániel, akit a mentősök pedig a játékosok vastapsa mellett vittek el az öltözőből - Megvan, erre is emlékszem, az a nagyjából tizenöt másodperc nincs meg, amit a földön töltöttem, minden másra emlékszem. Így visszagondolva, rémisztő egy kicsit, de szerencsére minden rendben.

A szakember azt is elmondta, hogyan dolgozta fel a diagnózist, amit a kórházban kapott.

- Először el se hiszed. Visszakérdeztem, hogy én, tüdőembóliát? Nem vagyok túlsúlyos, cukorbeteg, 38 éves vagyok, egészséges, semmilyen veszélyeztető tényező nincs az életemben, mégis megtörtént. Emellett azért is volt rémisztő, mert minden leletem jó lett, a vérképem rendben volt, de mégis trombózist kaptam.

A folytatást illetően következőképpen nyilatkozott.

- Különböző vizsgálatok várnak még rám, és ha minden jól alakul a Fradi elleni meccs után óvatosan, de elkezdhetek dolgozni. Szóval még egy hét „szobafogság”, aztán jöhetek. Egyébként most már nem kell feküdni, kimozdulhatok, vérhígítót kell szednem még november végéig, akkor lesz egy genetikai vizsgálat - tette hozzá, majd végül azt is elárulta, a családja hogyan fogadta a történteket.

- Nagy volt a riadalom, a tüdőembólia elég komoly dolog, nehezen élték meg, s kívülről egyébként is sokszor nehezebb, mert én érzem, hogy jól vagyok, ők azonban csak azzal szembesülnek, hogy tüdőembólia, trombózis. Csapódik meg a dolog, fel kell dolgozni mindannyiunknak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz