Nem érkezett meg a Honvéd ellenfele - jogi következményei lehetnek

Az aláírt szerződés ellenére nem érkezett meg a találkozóra a szaúdi Ettifaq.
Privacsek András 2021. július 18., vasárnap 12:06
Az aláírt szerződés ellenére nem érkezett meg a találkozóra a szaúdi Ettifaq.
Szerző: Privacsek András 2021. július 18., vasárnap 12:06

Miután mindkét csapat megegyezett abban, hogy a szombat délutáni Budapest Honvéd FC–Ettifaq találkozót vasárnap délelőtt, Szombathelyen pótolják, csapatunk elindult az ausztriai edzőtáborból az Illés Akadémiára, riválisunk azonban az aláírt szerződés ellenére nem jelent meg (vállalva az ezzel járó jogi következményeket), s egy órával a kezdés előtt egyoldalúan lemondta a találkozót - írja a honvedfc.hu.

Ez pedig azt jelenti, hogy (végleg) elmarad a Honvéd–Ettifaq mérkőzés, a kispestiek Szombathelyen tréningeznek, majd a gyakorlás végeztével hazautaznak Budapestre, s otthon folytatják az edzéseket a július utolsó hétvégéjén rajtoló bajnoki szezonig.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Tovább az összes átigazoláshoz