Megvan a Honvéd első győzelme 2019-ben

Ukrán csapatot vertek a kispestiek a negyedik, egyben utolsó törökországi felkészülési mérkőzésükön.
Dudás Gábor 2019. január 25., péntek 16:11
Ukrán csapatot vertek a kispestiek a negyedik, egyben utolsó törökországi felkészülési mérkőzésükön.
Szerző: Dudás Gábor 2019. január 25., péntek 16:11

Az ukrán élvonalbeli Olimpik Donyeck elleni első félidőben a Honvéd dominált, Danilo, majd Tischler révén lesgólig is eljutott, bár az utóbbi találat, illetve ítélet a honvedfc.hu szerint erősen véleményes volt.

A szünetben Supka Attila öt helyen változtatott. Előbb Banó-Szabó került végül kimaradt ziccerbe, a másik oldalon az ukránok felső lécet lőttek. A 79. percben dőlt el aztán a találkozó, N'Gog csípett el remekül egy keresztpasszt, kiugratta Holendert, aki elsőre még a kapusba lőtte a ziccert, a kipattanóból viszont a hálóba emelte a labdát (0-1).

A végén N'Gog helyzetében, majd Holender szabadrúgásában is benne volt a 2-0, de az Olimpik kapusa mindkétszer védeni tudott.

Felkészülési mérkőzés, Törökország:

Olimpik Donyeck – Budapest Honvéd 0-1 (Holender 79.)

Honvéd. 1. félidő: Gróf – Batik, Lovric, Kálnoki-Kis – Mezghrani, Beglarishvili, Fousseni, Gazdag, Uzoma – Danilo, Tischler

Honvéd, 2. félidő: Gróf – Batik, Lovric, Dino – Mezghrani (Heffler, 69.), Banó-Szabó, Kálnoki-Kis (Szendrei, 56.), Gazdag (Cipf, 69.), Kukoc – Holender, N'Gog

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz