Megszólalt a koronavírus-járvány miatt pihentetett Honvéd-edző: "Már a reptéren megmérték a lázamat"

Giuseppe Sannino jól van és alig várja, hogy minél hamarabb visszatérjen a kispadra, ahonnan az Európában is egyre több helyen felbukkanó koronavírus, illetve olaszországi útja miatt hiányzik majd a DVTK elleni bajnokin.
Dudás Gábor 2020. február 27., csütörtök 15:18
Giuseppe Sannino jól van és alig várja, hogy minél hamarabb visszatérjen a kispadra, ahonnan az Európában is egyre több helyen felbukkanó koronavírus, illetve olaszországi útja miatt hiányzik majd a DVTK elleni bajnokin.
Szerző: Dudás Gábor 2020. február 27., csütörtök 15:18

Mint arról már beszámoltunk, Pisont István irányítja majd a Budapest Honvédot a hétvégi, DVTK elleni bajnoki mérkőzésen - Giuseppe Sannino és másodedzője, Alessandro Recenti helyettesítésére azért van szükség, mert kapcsolatba kerülhettek a koronavírus miatt lezárt területeken élő emberekkel.

A két szakember - akik egyelőre nem látogatják a Honvéd edzőközpontját sem - jól van, tünetmentesek, de elővigyázatosságból szükség volt erre a döntésre.

- Először is szeretném megköszönni a sok érdeklődést, aggódó telefont, üzenetet, amit az elmúlt időszakban kaptam – mondta Giuseppe Sannino a honvedfc.hu-nak.

Mindenkit szeretnék megnyugtatni, hogy jól vagyok, nincsenek tüneteim, semmi bajom. Mindössze annyi történt, hogy a klubbal egyeztetve, közösen úgy döntöttünk, hogy szem előtt tartva mindazt, amit a rendkívüli helyzet megkövetel, távolról irányítom a csapat munkáját.

Mindannyian felelősséget érzünk a csapat játékosaiért, az akadémián focizó gyerekekért, a szülőkért, a szurkolókért és a klubnál dolgozókért. Éppen ezért hoztuk meg azt a döntést, amit – ahogy figyelem a híreket – minden felelősen gondolkodó szervezet, sportklub, nagyvállalat meghozott. Mindig is aktív, impulzív, a munkájáért rajongó ember voltam, ezért természetesen jobban szeretnék most is a fiúkkal lenni a pályán, de még egyszer hangsúlyozom, az ideiglenes távolmaradásom az ő érdekük is. Pisont Istvánnal folyamatosan kapcsolatban vagyok, naponta többször is egyeztetünk telefonon az edzésmunkáról és a szombati taktikáról. Biztos vagyok abban, hogy jól felkészülünk a DVTK elleni mérkőzésre - tette hozzá a tréner.

"Amikor visszaérkeztem Olaszországból..."

Sanninót a Sky Sport Italia is idézte, ott a szakember elmondta, hogy Olaszországból visszatérve szembesült a helyzettel.

- Jól vagyok és alig várom, hogy ismét a csapattal lehessek.

Amikor visszaérkeztem Olaszországból, a repülőgépről leszállva azonnal megmérték a lázamat.

A klubbal együtt arra a döntésre jutottunk, hogy jobb az elővigyázatosság. Remélem, mielőbb visszatérhetek - idézi a portál Sanninót.

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Szoboszlai Dominik
Lipcséből származó sajtóhírek szerint Szoboszlai Dominik új szerződést kaphat a klubtól, melyben megemelnék a játékos fizetését is.
DVSC
Brazil támadó érkezhet
A BL-ben is az EL-ben is játszhatott, három országban is bajnok volt.
Újpest
Dženan Bureković
Dženan Bureković egyelőre visszatérhet Magyarországra, de lehet, hogy nem marad sokáig.
Tovább az összes átigazoláshoz