„Máshol ötször ennyi fizetésért is lecsinálják a klubjukat a sztárok” - Hemingway elmondta, min múlik Rossi jövője

George F. Hemingway szerint Magyarországon, a pályán nyújtott teljesítmény nem elég a szponzoroknak. A Honvéd tulajdonosa Marco Rossi jövőjéről, a hollywoodi forgatókönyvről és meccsnapi menüjéről is beszélt a Ripostnak.
Budai László 2017. május 26., péntek 9:30
George F. Hemingway szerint Magyarországon, a pályán nyújtott teljesítmény nem elég a szponzoroknak. A Honvéd tulajdonosa Marco Rossi jövőjéről, a hollywoodi forgatókönyvről és meccsnapi menüjéről is beszélt a Ripostnak.
Szerző: Budai László 2017. május 26., péntek 9:30

George F. Hemingwaynek kétsége sincs afelől, ki szeri meg szombaton a bajnoki aranyat.

A Honvéd! Két nagyon jó csapat találkozik, de én a Honvéd tulajdonosa vagyok. Persze az esély fifti-fifti. A fiúk mindent megtesznek majd. Ha a minden elég lesz, aranyat nyerünk, ha nem, ezüstöt – mondta a kispestiek tulajdonosa, aki szerint hazánkban nem könnyű befektetőket találni.

"A tapasztalat sajnos nem azt mutatja, hogy a pályán mutatott jó teljesítmény miatt Magyarországon szponzorok jönnek egy klubhoz"

Kiemelte: a játékosai nem a prémiumért akarnak bajnokok lenni. Ha csak a pénz motiválná őket, másutt többet kasszíroznának. Kispesten 2015 óta legfeljebb 5 ezer euró (1,5 millió forint) a legjobbak fizetése is. Cserébe „kiteszik a szívüket a pályára", és becsületes munkával megelőznek olyan csapatokat, ahol akár az ötszöröséért is „a füvet nézik, és lecsinálják a klubjukat" a sztárok.

 

A kispestiek vezetője szerint igazi hollywoodi történet van kialakulóban.

Puskás Ferenc csapata nem kicsi. Puskás klubjánál nincs nagyobb Magyarországon. Más kérdés, hogy vannak, akik több pénzből gazdálkodnak, pár milliárddal többjük van. Az élet ilyen. Csak akkor lesz ez a történet hollywoodi, ha bajnokként zárjuk.

Továbbra sem tudni, mi lesz Marco Rossi vezetőedző sorsa, akinek a nyáron lejár a szerződése.

- Ez nem rajtam vagy a fizetésén múlik, hanem leginkább azon, hogy egy ilyen sikeres év után is itt képzeli-e el a jövőjét, vagy a karrierjét építve új kihívásokat keres. Kedvelem Marcót, kedveltem akkor is, amikor kilencedikek voltunk. De ha esetleg más az elképzelése a jövőjével kapcsolatban, ugyanilyen kvalitású edzőt hozunk helyette

Hemingway azt is elmondta, szombatra félrerakja a diétáját, és a következő menüvel készül a mérkőzésre.

"Reggel két túrós pogácsával és két hosszú kávéval kezdek, napközben eszem egy western hamburgert, este pedig bécsi szeletet."

Neked ajánljuk
Átigazolások
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Tovább az összes átigazoláshoz