Két eladás után most játékost cserél a Honvéd

Laczkó Zsolt érkezhet, míg a paksiak a Kispest korábbi alapemberét igazolnák le.
Mokány Lajos 2017. január 11., szerda 10:18
Laczkó Zsolt érkezhet, míg a paksiak a Kispest korábbi alapemberét igazolnák le.
Szerző: Mokány Lajos 2017. január 11., szerda 10:18

Mint arról hétfőn beszámoltunk, a Prosser Dánielt és Botka Endrét értékesítő Bp. Honvéd Laczkó Zsolttal erősítene. Marco Rossi már régebb óta szerette volna csapatában tudni a ballábas játékost, erre jó az esély. Úgy tudjuk, tegnap nagyjából megállapodtak a felek egymással, így a szélső hamarosan csatlakozhat a Honvéd edzéseihez.

 

A két klub ugyanis értesüléseink szerint már egyeztet a lehetséges klubváltásról, amely játékoscsere formájában jöhet létre. A Paks ugyanis szeretné megszerezni Kispestről Hajdú Ádámot. A ballábas játékos ősszel folyamatosan tagja volt a Honvéd védelmének, de egy kisebb sérülés után nem került vissza a kezdőcsapatba.

{div class:widget-box}{module Lájkolj minket!}{/div}A korábbi utánpótlás válogatott játékosra viszont Pakson számítanának, ráadásul eredeti posztján, a középpályán. Végleges megállapodás még nincs a felek között, de Hajdú már engedélyt kapott arra, hogy a paksiakkal készüljön, így ő részt vesz a csapat edzésein Telkiben.

A hazai átigazolási híreket ITT találod: a Honvéd újabb kulcsembert már nem enged el - kattints!

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Szoboszlai Dominik
Lipcséből származó sajtóhírek szerint Szoboszlai Dominik új szerződést kaphat a klubtól, melyben megemelnék a játékos fizetését is.
DVSC
Brazil támadó érkezhet
A BL-ben is az EL-ben is játszhatott, három országban is bajnok volt.
Újpest
Dženan Bureković
Dženan Bureković egyelőre visszatérhet Magyarországra, de lehet, hogy nem marad sokáig.
Tovább az összes átigazoláshoz