Honvéd: Még a szezonban visszatérne horrorsérülése után az alapember

Lefkovits Robi még az augusztusi, Craiova elleni Európa Liga-selejtezőn sérült meg súlyosan, és mostantól Budapesten folytatja a rehabilitációját.
Dudás Gábor 2019. október 24., csütörtök 16:00
Lefkovits Robi még az augusztusi, Craiova elleni Európa Liga-selejtezőn sérült meg súlyosan, és mostantól Budapesten folytatja a rehabilitációját.
Szerző: Dudás Gábor 2019. október 24., csütörtök 16:00

Az Universitatea Craiova elleni Európa-liga-mérkőzésen sérült meg Lefkovits Robi, a Budapest Honvéd nyáron igazolt magyar-izraeli kapusa, aki több mint két hónapja kereszt- és oldalszalag-szakadást szenvedett.

A hálóőrt Izraelben operálták meg, ott kezdte meg a rehabilitációját is, amit immáron a magyar klubjánál folytat, és még ebben a szezonban vissza akar térni a pályára. Erről a honvedfc.hu-nak nyilatkozott.

A sérüléséről

"Sokkal jobban vagyok már. Küzdelmes időszak van mögöttem, számomra és a csapatnak is nehéz volt, amikor megsérültem a Craiova elleni mérkőzésen. De most már jobban érzem magam, túlvagyok a műtéten, sokat javult a hangulatom, és a sérülés nem vethet vissza, még erősebb leszek, és minden nap a visszatérésért dolgozom. Nem is pályán volt a legrosszabb, hiszen ott még bennem volt az adrenalin, viszont amikor visszatérünk Budapestre, és a találkozó másnapján a vizsgálatok azt mutatták, hogy elszakadt a kereszt- és az oldalszalagom is, s kiderült, hosszú felépülés vár rám, nos, az egy nagyon nehéz időszak volt. Mostanra azonban már jobban vagyok, erősebb lettem, és tudom, egyre közeledik a visszatérésem."

A visszatéréséről

"A legjobb izraeli orvos operált meg, aki Európában is a legjobbak közé tartozik. A műtét jól sikerült, minden rendben van, de utána még időre és türelemre volt szükségem, hogy aztán elkezdhessem a rehabilitációt. Nagyon keményen dolgoztam Izraelben, minden tőlem telhetőt megtettem a felépülés érdekében.

Nem akarok az időről beszélni, azt tudom viszont mondani, hogy egyre jobban és egyre erősebbnek érzem magam. Még egy kis türelemre, kitartásra van szükség, s továbbra is keményen kell edzenem, hogy minél hamarabb a kapuba állhassak. (...) Mindenképpen a mostani idényben, és minél több meccsen szeretnék pályára lépni."

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
Tovább az összes átigazoláshoz