Honvéd: "Eléggé fájdalmas volt" – csöveket távolítottak el az egyik legnagyobb tehetség térdéből

Keresztszalagműtétjét követően elkezdte a rehabilitációt Banó-Szabó Bence, a Honvéd utánpótlás-válogatott középpályása.
Csakfoci Admin 2020. június 13., szombat 15:09
Keresztszalagműtétjét követően elkezdte a rehabilitációt Banó-Szabó Bence, a Honvéd utánpótlás-válogatott középpályása.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. június 13., szombat 15:09

Banó-Szabó Bence a Kisvárdával vívott mérkőzés hetében sérült meg, az egyik edzésen, egy ártalmatlan szituációban. A leérkezés után hátrabicsaklott a lába, az orvosi vizsgálatok után kiderült, az utánpótlás-válogatott középpályás keresztszalag-szakadást szenvedett, így elkerülhetetlen volt a műtét. A beavatkozás sikeres volt, miután május végén Dr. Abkarovits Géza operálta meg Székesfehérváron.

A Honvéd 20 éves játékosa már elkezdte a rehabilitációját és elmondta, a célja az, hogy még erősebben, még jobb játékosként térjen vissza, mint amilyen a sérülése előtt volt.

- Nagyon az út elején járok, úgyhogy erről még annyira nem szeretnék beszélni. Nyilván már érzem a fejlődést a magamon. Türelmesebb vagyok, máshogy látok egy szituációt, máshogy nyilvánulok meg. De ez leginkább az idő elteltével fog változni nagyon sokat. A legjobb rész az talán a műtét után volt. Nagyon nagy megkönnyebbülés volt számomra, hogy túl vagyok rajta. Őszintén szólva nagyon izgultam, mert ez volt az első ilyen beavatkozás az életemben, ami nagy fordulatot jelent számomra. A legnehezebb pillanat az volt, amikor a térdemből két csövet húztak ki, eléggé fájdalmas volt. Úgy fogok visszatérni, hogy mindenki azt mondja majd, jobban tértem vissza, mielőtt megsérültem volna - mondta Banó-Szabó az Aranyoroszlánok című műsorban, akire az előrejelzések szerint nagyjából féléves kihagyás vár majd.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz