Honvéd: A távozó magyar bajnok védő légiósnak áll - ebben a csapatban folytatja

A csakfoci.hu információi szerint Bobál Dávid hamarosan a cseh élvonalba igazol. A hátvéd kétéves szerződést köthet új klubjával.
Budai László 2018. július 4., szerda 9:48
A csakfoci.hu információi szerint Bobál Dávid hamarosan a cseh élvonalba igazol. A hátvéd kétéves szerződést köthet új klubjával.
Szerző: Budai László 2018. július 4., szerda 9:48

A csakfoci.hu információi szerint eldőlt, hol futballozik a jövőben a lejáró szerződése miatt szabadon igazolható Bobál Dávid. Korábban beszámoltunk róla, hogy a Honvédtól távozó játékosnak olasz (a Serie A-ba végül rájátszásban feljutott Frosinone érdeklődött), lengyel (Korona Kielce) és cseh kérője is van.

Úgy tudjuk, Csehországból az előző szezonban az élvonal 11. helyen végzett Dukla Praha szeretné megszerezni Bobált, és a játékos jó eséllyel ott is folytatja pályafutását.

Bobál már Csehországban

Információink szerint a 22 éves hátvéd már Csehországban tartózkodik, a keddi napon tárgyalt a cseh klubbal a szerződés részleteiről, és ma (szerdán) orvosi vizsgálaton vesz részt a prágaiaknál. Amennyiben sikeresen átmegy az orvosin, a klub tárgyalóasztalhoz ül a labdarúgóval, hogy délután véglegesítsék az átigazolást.

A játékos két évre szóló szerződést köthet.

Olvastad már?
A hivatkozás nem elérhető
404 Not Found
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz