Honvéd: A 13-szoros bajnoktól igazolhatnak közel kétméteres védőt

A csakfoci.hu információi szerint Lukas Klemenz, a lengyel élvonalbeli Wisla Krakkó hátvédje közel áll ahhoz, hogy a Honvéd játékosa legyen.
Csakfoci Admin 2021. január 19., kedd 8:31
A csakfoci.hu információi szerint Lukas Klemenz, a lengyel élvonalbeli Wisla Krakkó hátvédje közel áll ahhoz, hogy a Honvéd játékosa legyen.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. január 19., kedd 8:31

A csakfoci.hu értesülései szerint a Peter Hyballa vezette Wisla Krakkó korábbi lengyel korosztályos válogatott hátvédje, Lukas Klemenz lehet a Honvéd újabb téli szerzeménye Bőle Lukács után.

Úgy tudjuk, a védelem jobb oldalán a középen is bevethető játékos közel áll ahhoz, hogy a kispesti klubnál folytassa pályafutását azok után, hogy a védelemből Baráth Botond és Mohamed Mezghrani személyében két kulcsjátékos sérülés miatt dőlt ki a sorból.

A 25 éves, közel két méter magas (191 centiméter) Klemenz legutóbb, 2020. december 12-én a Lech Poznan elleni bajnokin játszott a 13-szoros lengyel bajnok Wisla Krakkó színeiben, ahol két év alatt 47 meccsen lépett pályára, egy gólt és ugyanennyi gólpasszt jegyzett. Az idei szezonban 4 bajnokin játszott, gólt nem szerzett.

Pályafutása során több lengyel csapatban is megfordult, valamint Franciaországban a Valenciennes labdrúgója is volt. A lengyel korosztályos válogatottakat (U15-től U21-ig) sorra végigjárta.

Újra pörög az átigazolási rovatunk, ahol minden tény, hír, pletyka megtalálható a hazai piacról:

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz