Hivatalos: Giuseppe Sannino lett a Honvéd vezetőedzője!

A Budapest Honvéd hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 62 éves Giuseppe Sannino lett a klub új vezetőedzője.
Csakfoci Admin 2019. május 28., kedd 9:32
A Budapest Honvéd hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 62 éves Giuseppe Sannino lett a klub új vezetőedzője.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. május 28., kedd 9:32

Amint azt a csakfoci.hu hétfőn elsőként jelezte, kedden hivatalossá vált: Giuseppe Sannino lett a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután a kispestiek nem hosszabbította meg az addigi edző, Supka Attila június 30-án lejáró szerződését. Az új edző személyét a klub kedden reggel hivatalos közleményben jelentette be.

Korábban honlapunk is beszámolt arról, hogy a kispestiek vezetősége olasz trénerben gondolkodik a jövőt illetően. A Honvéd választása végül Giuseppe Sanninóra esett.

 

A 62 éves edző legutóbb az olasz harmadosztályú Novara Calciónál dolgozott, de korábban megfordult többek között a görög élvonalbeli Levadiakosz, a 2013/2014-es idényben pedig az angol másodosztályban szereplő Watford élén is. Hazájában több csapatot is irányított, az élvonalban a Sienát, a Chievót, a Palermót, és a Carpit. Az olasz másodosztályban a Cataniát és a Varesét, a harmadik ligában pedig a Triestinát is vezette.

Ahogyan azt már jeleztük, információink szerint az a Fabio Cordella mérte fel a lehetséges jelölteket Olaszországban, aki korábban komolyabban belefolyt a kispesti klub mindennapjaiba, a Honvéd nemzetközi igazgatójaként is dolgozott. Ő volt az, aki beajánlotta Marco Rossit George F. Hemingwaynek.

Olvastad már?
A Honvéd új edzője: "Megkérdeztem Rossit, egyből igent mondtam"
Giuseppe Sannino nem sokat gondolkodott, amikor befutott a lehetőség Kispestről. A Budapest Honvéd új olasz vezetőedzőjét a körülmények mellett Marco Rossi is meggyőzte arról gyorsan, hogy érdemes Magyarországra igazolnia.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz