Hemingway elszólta magát – ez a három játékos távozik

A Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway elmondta, hogy melyik NB I-es játékost igazolná le mindenképpen, és beszélt a Honvéd valószínűsíthető nyári távozóiról is.
Csakfoci Admin 2019. január 29., kedd 10:04
A Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway elmondta, hogy melyik NB I-es játékost igazolná le mindenképpen, és beszélt a Honvéd valószínűsíthető nyári távozóiról is.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. január 29., kedd 10:04

Érkezőkről

Milyen igazolás várható még? Semmilyen. Ha találunk még egy nagyon gyors, ballábas, kiemelkedő belső védőt, akkor leigazoljuk. Erre kicsi az esély. Ha nem találunk, nem igazolunk.

Ha bárkit igazolhatnék az NB I-es játékosok közül, az Davide Lanzafame lenne. Senki más nem kellene nekem.

A megszerzett belga-algériai fiú nagyon gyors, nagyon kemény, és nem ejt foglyokat. A grúz támadó, a "Vili" egy igazi focista, technikás, valamilyen szinten Lanzafame jut róla az eszembe. Pazar passzokat ad. Kicsit talán lehetne agresszívabb. Kicsi a teste, vékony, de nem fogja őt hátráltatni, mert nem ütközésekre megy.

Távozókról

Távozó? Nemigen. Nem tudok ilyenről. A fiatalok közül lehet hogy kölcsön lesznek adva néhányan, de már most is sokan vannak kölcsönben.

Gazdag Daninak - ha jól emlékszem - még másfél év van a szerződéséből. A lejáró szerződésű futballistáknál - ezek Danilo, Gróf és Holender - arra kell számítani, hogy elhagynak bennünket. Természetesen nagyon szívesen megtartanánk őket, de erre nem sok esélyünk van.

N'Gog valamit félreértett, mert nem idén, hanem csak jövő nyáron jár le a szerződése. Nem tudom, hogy tényleg beajánlották-e minden NB I-es csapathoz, mielőtt mi leigazoltuk, mi figyeltük.

Ezen a héten kiderül, hogy mi lesz a Fulhamnél próbázó Temesvárival. Ezen a héten csütörtökön zárul náluk az átigazolási időszak, úgyhogy addig vagy kapunk egy ajánlatot, vagy nem. Ha kapunk egy ajánlatot, azt vagy elfogadjuk, vagy nem.

A klub játékosairól

Uzoma egy kimondottan minőségi játékos a magyar labdarúgásban. Kukocsnak pedig nagyon-nagyon sok jó oldala van. Vannak kevésbé szerencsés igazolások is, ilyen előfordul. Van, hogy a stáb kér valakit, megnézi mindenki, azt mondjuk, hogy milyen jó lesz, aztán mégsem. Előfordul a hiba.

Azok a játékosok játszanak nálunk, akik készek az NB I-re. Van, amikor egyszerre 4-5 fiatal kezd odaérni, és egyszer csak beérnek, és 2-3-4-en betörnek a kezdőbe, és van olyan idő, amikor nem tudunk ilyen fiatalokat produkálni.

Az infrastruktúráról

Ha a szezon végén nem végzünk kupaszereplést érő helyen, akkor megint lesz egy lyuk a költségvetésben, és megint el kell majd játékosokat adnunk. Az, hogy egy kis plusszal, vagy egy kis minusszal zárunk, csak annyit jelent, hogy túléltünk még egy évet.

A stadion a tervek szerint 2020-ban készül el. Szeretném, ha a 2020/2021-es idényt már ott kezdhetnénk meg. Lesz kocsma és múzeum is.

Nincsenek új szponzoraink. Az edzőtábor szervezője megkérdezte, hogy valami minimális összegért nem tehetné-e rá valami cégeknek - gondolok az ő klienseinek - a logóját a mezünkre. Mondtam, hogy jó, elég lesz arra, hogy a csapat egy jó vacsorát egyen belőle.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott.. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Ruch Chorzów
Novothny Soma
A lengyel bajnokságban szereplő Ruch Chorzówban folytatja pályafutását Novothny Soma, akivel múlt csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést az NB II-ben szereplő Vasas.
Tovább az összes átigazoláshoz