Francia csapatokkal harcolhat a Honvéd egy kiszemeltjéért - sajtóhír

Sajtóinformációk szerint francia csapatok mellett a kispesti klub is érdeklődik a 23 éves tunéziai utánpótlás-válogatott kapus, Sadok Yeddes iránt. 
Dudás Gábor 2022. június 20., hétfő 15:36
Sajtóinformációk szerint francia csapatok mellett a kispesti klub is érdeklődik a 23 éves tunéziai utánpótlás-válogatott kapus, Sadok Yeddes iránt. 
Szerző: Dudás Gábor 2022. június 20., hétfő 15:36

A tunéziai La Presse újságírója, Khaled Khouini írt arról, hogy információi szerint Sadok Yeddes, az élvonalbeli ES Zarzis kapusa és legértékesebb játékosa (275 ezer euróra becsülik az árát) két francia élvonalbeli klub, a Montpellier és a Brest mellett a magyar Budapest Honvéd érdeklődését is felkeltette.

Több konkrétumot nem árul el egyelőre a cikk a 23 éves hálóőrről, aki végigjárta az összes korosztályos válogatottat az U16-tól az U20-ig, de felnőttszinten egyelőre nem védhetett címeres mezben. A közel kétméteres Yeddes eddig csak hazájában védett, európai csapata még nem volt. A jelenleg is zajló helyi bajnokságban eddig 13 mérkőzésen védett, ezeken 12 gólt kapott, igaz, ötször egyszer sem tudták bevenni a kapuját. Csapata a 7. helyen áll a tabellán.

Yeddes esetleges érkezése Kispestre azért is érdekes lenne, mert a csapat elsőszámú kapusa, a válogatott kerettag Szappanos Péter az elmúlt idényben jó teljesítményt nyújtott, helyettese, az igen rutinos, 38 éves Tomás Tujvel pedig nemrég hosszabbított a Honvéddal.

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
NB III
Kun Bertalan
A PSV-t is megjárt korábbi utánpótlás-válogatott szélső, Kun Bertalan a harmadosztályú Veszprémhez szerződött.
NB III
Urbán Flórián
Bejelentették, hogy a BVSC-től távozó Urbán Flórián a harmadosztályú Csornánál lett vezetőedző.
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz