Eppelt olasz csapat igazolná le az utolsó órákban – sajtóhír

Az olasz másodosztály, kiesés elől menekülő együttese szeretné leigazolni az NB I tavalyi gólkirályát. Az idő azonban alaposan sürgeti az olaszokat.
Budai László 2018. január 31., szerda 11:36
Az olasz másodosztály, kiesés elől menekülő együttese szeretné leigazolni az NB I tavalyi gólkirályát. Az idő azonban alaposan sürgeti az olaszokat.
Szerző: Budai László 2018. január 31., szerda 11:36

Eppel Mártont kinézte magának az olasz másodosztályú Virtus Entella együttese – számolt be a hírről az átigazolási hírekben jól informált gianlucadimarzio.com. A honlap úgy tudja, az együttes még a mostani téli átigazolási időszak során szeretné megszerezni a Honvéd támadóját. Erre nincs sok ideje, ugyanis az olaszoknál ma 22.00-kor zárul az átigazolási piac. Ennek ellenére, azt írják, a támadó átigazolására komoly esély van a hajrában.

Az Entella már igazolt egyet az utolsó napon, a Serie A-s SPAL védőjét, Michele Cremonesit szerezték meg, de mindenképp erősítenének a támadósorban is még. A csapat a 17., még éppen biztos bennmaradást jelentő helyen áll a Serie B-ben, tavasszal a másodosztályú tagság bebiztosítása lehet a célja.

George F. Hemingway, a kispestiek tulajdonosa korábban többször is kijelentette, hogy csak megfelelő ajánlat esetén engedi el a válogatott támadót.

Eppel a tavalyi szezonban 16 találattal gólkirály lett, ebben az idényben 18 bajnokin hét gólja van.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Távozik az edző
A ciprusi élvonalbeli Anortoszisz a hivatalos oldalán jelentette be, hogy négy év után távozik Nagy Zoltán kapusedző, aki még játékosként is lehúzott négy szezont a klubnál.
Ferencváros
Két támadóról is írnak
Továbbra is tart az alkufolyamat a Crvena Zvezdával Pesic ügyében, míg Koszovóban arról írnak, hogy a bajnokság gólkirályát szemelte ki a Fradi.
DVSC
Marko Milosevic
Egy évvel meghosszabbította Marko Milosevic szerződését a DVSC - írja a Loki hivatalos oldala. A kapus tavasszal érkezett a Lokihoz, 5 bajnoki találkozón védett.
Tovább az összes átigazoláshoz