Fotó: sport.onet.pl

Eldőlt: A Honvédhoz igazolt a magyar válogatott középpályás

A csakfoci.hu úgy tudja, a felek mindenben megegyeztek és a szerződés aláírására is sor került már, így hamarosan hivatalosan is a piros-feketék játékosa lesz Nagy Dominik.
Nyikes Zoltán 2021. január 19., kedd 11:31
Fotó: sport.onet.pl
A csakfoci.hu úgy tudja, a felek mindenben megegyeztek és a szerződés aláírására is sor került már, így hamarosan hivatalosan is a piros-feketék játékosa lesz Nagy Dominik.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. január 19., kedd 11:31

Az előző átigazolási szezon végén, októberben távozott a lengyel első osztályú Legia Warszawától a 10-szeres magyar válogatott középpályás, Nagy Dominik, aki azóta szabadon igazolható.

Honlapunk - az nso.hu-hoz hasonlóan - úgy értesült, hogy a 25 éves játékos a Budapest Honvédnál folytatja pályafutását.

Úgy tudjuk, a szerződtetését rövid időn belül be is jelentheti a kispesti klub, hiszen már az aláírás is megtörtént kedden.

Nagy összesen eddig 59 NB I-es mérkőzésen lépett pályára korábban, háromszor a Pécsi MFC, 56 alkalommal pedig a Ferencváros színeiben. A középpálya mindkét szélén és közepén is bevethető labdarúgó 2017 nyarán távozott a kilencedik kerületiektől a lengyel Legiához, amely a tavalyi év telén kölcsönadta őt a görög Panathinaikosznak, majd a visszatérését követően körön kívülre került a varsóiaknál.

Olvastad már?
Honvéd: A 13-szoros bajnoktól igazolhatnak közel kétméteres védőt
A csakfoci.hu információi szerint Lukas Klemenz, a lengyel élvonalbeli Wisla Krakkó hátvédje közel áll ahhoz, hogy a Honvéd játékosa legyen.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz