Drasztikus lépés a Honvédnál: Bezárják a Bozsik Arénát!

Az energiaválság, a drasztikusan növekvő rezsiköltségek és az ennek következtében kialakuló negatív gazdasági folyamatok minden felelősen gazdálkodó intézményt költségcsökkentésre és racionalizálásra kényszerítenek.
Privacsek András 2022. november 2., szerda 18:58
Az energiaválság, a drasztikusan növekvő rezsiköltségek és az ennek következtében kialakuló negatív gazdasági folyamatok minden felelősen gazdálkodó intézményt költségcsökkentésre és racionalizálásra kényszerítenek.
Szerző: Privacsek András 2022. november 2., szerda 18:58

A Budapest Honvéd FC működésének és munkavállalóinak biztonsága, valamint a munkahelyek megvédése érdekében az alábbi intézkedéseket vezette be 2022 október 1-től - írja a honvédfc.hu.

– az energiatakarékosság jegyében a klub intézményeiben szabályozta a központi hőmérsékletet valamint az energiafelhasználást.

– home office-munkarendet vezetett be azokon az osztályokon, ahol a távmunka megvalósítható.

– átszervezte Magyar Futball Akadémia és az első csapat edzéseit az edzőpályáinak világításának csökkentése érdekében valamint a pályakarbantartási munkák idejét és mennyiségét.

– a pályafűtést az idei évben nem használja a klub.

– bezárta a Bozsik Aréna meccsnapon kívül is nyitva tartó irodáit és egyéb kiszolgáló helyiségeit illetve korlátozta a Honvéd Shop nyitvatartását.

A november 13-i, Ferencváros elleni mérkőzés után a klub bezárja a Bozsik Arénát, melynek újranyitásáról január végén dönt majd, mérlegelve a hazai mérkőzések más helyszínen történő lebonyolítását is.

A válságkezelési intézkedések célja a Budapest Honvéd FC működőképességének fenntartása, amelyet első körben a fentebb leírt takarékoskodással, átszervezésekkel, racionalizálással próbál a klub megoldani. Mindezek mellett vizsgáljuk, hogy milyen további lehetőségeink vannak a drasztikusan megnövekedett költségek fedezésére ebben a rendkívüli gazdasági helyzetben - zárul a Honvéd közleménye.

Címkék: #Budapest Honvéd
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz