Az NB I-et jól ismerő edző lehet Horváth Ferenc utódja a Honvédnál

Honlapunk úgy tudja, hogy Nebojsa Vignjevic a legesélyesebb arra, hogy átvegye Horváth Ferenc helyét a Honvéd kispadján.
Privacsek András 2022. február 1., kedd 14:03
Honlapunk úgy tudja, hogy Nebojsa Vignjevic a legesélyesebb arra, hogy átvegye Horváth Ferenc helyét a Honvéd kispadján.
Szerző: Privacsek András 2022. február 1., kedd 14:03

Több név is felmerült, de a csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel Nebojsa Vignjevic lesz a Honvéd vezetőedzője. Mint ismert, Horváth Ferencet hétfőn menesztette a kispesti klub.

Értesüléseink szerint Vignjevic már fel is bontotta a szerződését a lett Liepajával, ahol 2021 nyarától dolgozott. A tréner teljes stábot hoz magával Kispestre és szerdán már ő tarthatja a piros-feketék edzését.

Az 53 éves szerb szakember jól ismeri a magyar mezőnyt, hiszen 2013 és 2020 között az Újpestet irányította. A lilákkal két Magyar Kupát is nyert.

Olvastad már?
Fradi: Argentínából érkezhet Uzuni utódja - 3,5 millió euróra becsülik az értékét
Argentin sajtóhírek szerint könnyen elképzelhető, hogy Carlos Auzqui a Fradihoz igazol. Úgy tudjuk, az FTC-nél valóban felmerült a támadó megszerzése.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz