Az NB I-et jól ismerő edző lehet Horváth Ferenc utódja a Honvédnál

Honlapunk úgy tudja, hogy Nebojsa Vignjevic a legesélyesebb arra, hogy átvegye Horváth Ferenc helyét a Honvéd kispadján.
Privacsek András 2022. február 1., kedd 14:03
Honlapunk úgy tudja, hogy Nebojsa Vignjevic a legesélyesebb arra, hogy átvegye Horváth Ferenc helyét a Honvéd kispadján.
Szerző: Privacsek András 2022. február 1., kedd 14:03

Több név is felmerült, de a csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel Nebojsa Vignjevic lesz a Honvéd vezetőedzője. Mint ismert, Horváth Ferencet hétfőn menesztette a kispesti klub.

Értesüléseink szerint Vignjevic már fel is bontotta a szerződését a lett Liepajával, ahol 2021 nyarától dolgozott. A tréner teljes stábot hoz magával Kispestre és szerdán már ő tarthatja a piros-feketék edzését.

Az 53 éves szerb szakember jól ismeri a magyar mezőnyt, hiszen 2013 és 2020 között az Újpestet irányította. A lilákkal két Magyar Kupát is nyert.

Olvastad már?
Fradi: Argentínából érkezhet Uzuni utódja - 3,5 millió euróra becsülik az értékét
Argentin sajtóhírek szerint könnyen elképzelhető, hogy Carlos Auzqui a Fradihoz igazol. Úgy tudjuk, az FTC-nél valóban felmerült a támadó megszerzése.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz