Alapembere kidőlése miatt nigériai válogatottat igazolt a Honvéd - videó

Akeem Latifu egyhetes próbajátékon győzte meg a kispesti klub stábját, majd egy évre kötelezte el magát a bajnoki címvédőhöz.
Csakfoci Admin 2017. július 26., szerda 19:30
Akeem Latifu egyhetes próbajátékon győzte meg a kispesti klub stábját, majd egy évre kötelezte el magát a bajnoki címvédőhöz.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. július 26., szerda 19:30

Ahogy arról honlapunkon korábban beszámoltunk, súlyos térdsérülést szenvedett a bajnoki rajton Patrick Ikenne-King, a Budapest Honvéd alapembere. A játékos pótlására a klub mindenképpen igazolni szeretett volna egy "helyettest", hiszen Ikenne-Kingre hosszabb ideig nem számíthat Erik van der Meer vezetőedző.

Ma a kispestiek megegyeztek az egy hete próbajátékon szereplő Akeem Latifuval, aki ezidő alatt meggyőzte teljesítményével a szakmai stábot. A kétszeres nigériai felnőttválogatott jobbvédő 1 éves kontraktust írt alá a Honvéddal, amely egy videót is mellékelt hivatalos honlapján a játékosról, aki Norvégiában, Ukrajnában, Törökországban és Azerbajdzsánban is futballozott karrierje során.

 

 

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz