A Honvéd légiósa kiakadt, de a Vidinek és a Fradinak is nemet mondhat: "Rendkívül dühös vagyok"

Mohamed Mezghrani rendkívül mérgesen nézte végig a lelátóról a Honvéd győztes kupadöntőjét, el is árulta, miért. Mint ahogy arról is nyilatkozott, hogyan alakulhat a nyáron a további sorsa.
Dudás Gábor 2020. június 4., csütörtök 11:41
Mohamed Mezghrani rendkívül mérgesen nézte végig a lelátóról a Honvéd győztes kupadöntőjét, el is árulta, miért. Mint ahogy arról is nyilatkozott, hogyan alakulhat a nyáron a további sorsa.
Szerző: Dudás Gábor 2020. június 4., csütörtök 11:41

Mohamed Mezghrani személyében fontos játékosa hiányzott a Budapest Honvédnak a Mezőkövesd elleni, szerdai Magyar Kupa-döntőről, ám a kispestiek végül nélküle is megnyerték a finálét 2-1-re.

Az algériai hátvéd/középpályás azonban meglehetősen dühösen vette tudomásul, hogy hiába készült és edzett rá, végül nem lehetett ott a Puskás Aréna gyepszőnyegén - az is kiderült, hogy mi volt ennek az oka.

- Egy ostoba probléma miatt nem játszhatok. Nem szóltak, hogy meglett a harmadik sárga lapom is a sorozatban, így eltiltottak és nem játszhatok a kupadöntőn. Pedig intenzíven készültem a pályára lépésre, így nagyon nehéz elfogadnom azt, ami történt. Rendkívül dühös vagyok - mondta a holland bd.nl oldalának a lelátón a légiós.

Aki arról is nyilatkozott a portálnak, hogy hogyan tervezi a jövőjét a csapatnál. Mint mondta, még egy évig szól a szerződése Kispesten, de szívesen váltana akár már a nyáron.

A lap szerint Mezghrani azt is elárulta, hogy már a MOL Fehérvár és a Ferencváros is érdeklődött iránta, de nem valószínű, hogy másik magyar klubhoz igazol, mivel Olaszországból és Portugáliából is vannak megkeresései.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz