A Honvéd légiósa keményen kritizálta a magyar-horváton is szurkoló elnökasszonyt

Tonci Kukoc azon a véleményen van, hogy Kolinda Grabar-Kitarovicnak inkább a hétköznapi emberek életminőségének javítása érdekében kellene dolgoznia ahelyett, hogy a fociról beszél.
Nyikes Zoltán 2019. március 26., kedd 18:25
Tonci Kukoc azon a véleményen van, hogy Kolinda Grabar-Kitarovicnak inkább a hétköznapi emberek életminőségének javítása érdekében kellene dolgoznia ahelyett, hogy a fociról beszél.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. március 26., kedd 18:25

A 2018-as világbajnokságon vált ismertté világszerte Horvátország elnöke, Kolinda Grabar-Kitarovic, aki egy szurkolókat szállító chartergéppel utazott a negyeddöntőre, folyamatosan focimezben szurkolt a lelátón, majd az öltözőben is óriási bulit csapott Modricékkal.

Mint ismert, Grabar-Kitarovic vasárnap Magyarországra is ellátogatott a horvátok Eb-selejtezőjére, a mérkőzést pedig a vendégszektorban, a szurkolók között követte figyelemmel.

Az elnökasszony viselkedése azonban már az Azerbajdzsán elleni első csoportmeccs után kiváltotta a Budapest Honvéd horvát légiósa, Tonci Kukoc nemtetszését.

"Nem követtem figyelemmel a Horvátország-Azerbajdzsán mérkőzést, de azt láttam, hogy 2-1-re nyertünk. Ilyenkor az emberek elfeledkeznek arról a szörnyű helyzetről, ami jelenleg a hazánkban van – idézi Kukoc nyilatkozatát a telegraph.md.

Kolinda elnökasszony ahelyett, hogy a munkáját végezné a hétköznapi emberek életminőségének javítása érdekében, inkább a labdarúgásról beszél és olcsó PR-pontokat akar szerezni magának.

A nemzeti csapat egy szent hely, ahol az összes negatív energia elveszik. Az embereknek közben nincs mit enniük, az állam adósságba veri a háztartásokat. Ezekről a dolgokról gondolkodtam, másnap pedig kinyitottam az újságokat és azt olvastam, hogy Kolinda elnökasszony arról beszél, hogy győznünk kell Magyarország ellen. Ez egy cirkusz, mindent tönkretesznek az ilyen politikusok azzal, amit művelnek."

Mint ismert, Kukoc tavaly februárban érkezett a kispestiekhez, a most futó szezonban pedig húsz mérkőzésen lépett pályára az élvonalban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz