A Honvéd légiósa keményen kritizálta a magyar-horváton is szurkoló elnökasszonyt

Tonci Kukoc azon a véleményen van, hogy Kolinda Grabar-Kitarovicnak inkább a hétköznapi emberek életminőségének javítása érdekében kellene dolgoznia ahelyett, hogy a fociról beszél.
Nyikes Zoltán 2019. március 26., kedd 18:25
Tonci Kukoc azon a véleményen van, hogy Kolinda Grabar-Kitarovicnak inkább a hétköznapi emberek életminőségének javítása érdekében kellene dolgoznia ahelyett, hogy a fociról beszél.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. március 26., kedd 18:25

A 2018-as világbajnokságon vált ismertté világszerte Horvátország elnöke, Kolinda Grabar-Kitarovic, aki egy szurkolókat szállító chartergéppel utazott a negyeddöntőre, folyamatosan focimezben szurkolt a lelátón, majd az öltözőben is óriási bulit csapott Modricékkal.

Mint ismert, Grabar-Kitarovic vasárnap Magyarországra is ellátogatott a horvátok Eb-selejtezőjére, a mérkőzést pedig a vendégszektorban, a szurkolók között követte figyelemmel.

Az elnökasszony viselkedése azonban már az Azerbajdzsán elleni első csoportmeccs után kiváltotta a Budapest Honvéd horvát légiósa, Tonci Kukoc nemtetszését.

"Nem követtem figyelemmel a Horvátország-Azerbajdzsán mérkőzést, de azt láttam, hogy 2-1-re nyertünk. Ilyenkor az emberek elfeledkeznek arról a szörnyű helyzetről, ami jelenleg a hazánkban van – idézi Kukoc nyilatkozatát a telegraph.md.

Kolinda elnökasszony ahelyett, hogy a munkáját végezné a hétköznapi emberek életminőségének javítása érdekében, inkább a labdarúgásról beszél és olcsó PR-pontokat akar szerezni magának.

A nemzeti csapat egy szent hely, ahol az összes negatív energia elveszik. Az embereknek közben nincs mit enniük, az állam adósságba veri a háztartásokat. Ezekről a dolgokról gondolkodtam, másnap pedig kinyitottam az újságokat és azt olvastam, hogy Kolinda elnökasszony arról beszél, hogy győznünk kell Magyarország ellen. Ez egy cirkusz, mindent tönkretesznek az ilyen politikusok azzal, amit művelnek."

Mint ismert, Kukoc tavaly februárban érkezett a kispestiekhez, a most futó szezonban pedig húsz mérkőzésen lépett pályára az élvonalban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
PMFC
Vas Bence
A Pécs saját nevelésű, 17 éves középpályása, Vas Bence az idény végéig, kölcsönben Kozármislenyben folytatja pályafutását.
ETO FC Győr
Bacsa Patrik
A győriek közös megegyezéssel szerződést bontottak Bacsa Patrikkal, aki távozik Győrből.
Tovább az összes átigazoláshoz