A Honvéd hiányposztra igazolna - ő lehet a külföldi kiszemelt

Sajtóhírek szerint egy Argentínában született, de izraeli-amerikai állampolgárságú középpályással egyeztetnek a kispestiek. 
Dudás Gábor 2020. január 19., vasárnap 21:30
Sajtóhírek szerint egy Argentínában született, de izraeli-amerikai állampolgárságú középpályással egyeztetnek a kispestiek. 
Szerző: Dudás Gábor 2020. január 19., vasárnap 21:30

Vadócz Krisztián eligazolása, illetve Gazdag Dániel és Nagy Gergő sérülése miatt - Hidi Patrik érkezése ellenére - szüksége lenne még egy tapasztalt belső középályásra a Budapest Honvédnak a tavaszi rajt előtt, és izraeli sajtóhírek szerint a közel-keleti országban találta meg a posztra kiszemeltjét.

A sport1.maariv.co.il cikke szerint a kispestiek a 28 éves, Buenos Airesben született, izrael-amerikai állampolgár Nico Olsakot szereznék meg és fel is vették már a kapcsolatot a játékossal, illetve klubjával, a helyi élvonalban szereplő Maccabi Netanya együttesével. A lap azt írja ugyanakkor, hogy a felek igényei és állapontjai között egyelőre nagyok a különbségek, de tovább zajlanak az egyeztetések.

Olsak 2016 óta a Netanya játékosa és összesen 133 mérkőzés áll már a háta mögött a helyi első, illetve másodosztályban. 4 gól és 8 gólpassz az elsősorban a pálya közepén és védekező szerepkörben futballozó középpályásnak. A 400 ezer euróra taksált játékos szerződése papíron 2021 nyaráig szól Izraelben, de klubja nem gördítene akadályt távozása elé.

Egy hosszabb összeállítás Olsakról:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Posztobányi Patrik
Posztobányi Patrik meghosszabbította szerződését a Puskás Akadémia csapatánál, a saját nevelésű középpályás 2026 nyaráig írt alá. A 20 éves játékos korábban Csákváron és Zalaegerszegen is szerepelt.
Légiósok
Dénes Adrián
Dénes Adrián, a Fiorentina U-19-es csapatának 2004-es születésű jobbszélsője kölcsönben, az olasz harmadosztályú Cesena együttesében folytatja pályafutását - írja a corriereromagna.it.
Újpest
Dzenan Burekovic
Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte: Burekovic elhagyja a lilákat, a hátvéd a szerb első osztályban szereplő Spartak Subotica játékosa lesz kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz