Fotó: www.honvedfc.hu

Honvéd: Aggódnak a drukkerek az épülő Bozsik Stadion miatt - válaszolt a kispesti polgármester

Sok szurkolói levél és telefonhívás érkezett a napokban a kispesti klubhoz, amelyekben a drukkerek azt kérdezték, hogy mi lesz az épülő Bozsik Stadionnal. Gács Pál cégvezető levelére megnyugtató válasz érkezett a kispesti polgármestertől.
Nyikes Zoltán 2019. október 25., péntek 11:59
Fotó: www.honvedfc.hu
Sok szurkolói levél és telefonhívás érkezett a napokban a kispesti klubhoz, amelyekben a drukkerek azt kérdezték, hogy mi lesz az épülő Bozsik Stadionnal. Gács Pál cégvezető levelére megnyugtató válasz érkezett a kispesti polgármestertől.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. október 25., péntek 11:59

A budapesti sportberuházások esetleges jövőjéről rengeteg információ, nyilatkozat jelent meg az utóbbi napokban. Ennek kapcsán a Budapest Honvéd FC-hez is számos szurkolói levél és telefonhívás érkezett, amelyekben a kispesti drukkerek azt kérdezték, hogy mi lesz az épülő Bozsik Stadionnal – írta csütörtökön a Budapest Honvéd klubhonlapja.

Az érdeklődésre való tekintettel a kispestiek cégvezetője, Gács Pál levelet írt Gajda Péter kerületi polgármesternek, amelyben tolmácsolta szurkolóink kérdését, egyben reményét fejezte ki, hogy a 110 éves Budapest Honvéd, Puskás Ferenc egykori klubja múltjához méltó stadionban kezdheti el a következő bajnoki idényt.

Nem sokkal később meg is érkezett a kispesti polgármester válasza Gács Pál cégvezető levelére, amelyben mindenkit megnyugtat, sem az új fővárosi vezetés, sem a kerületi elöljárók nem akarják a Bozsik Stadion építését leállítani.

Íme Gajda Péter válaszlevele:

Tisztelt Igazgató úr, Kedves Pali!

Köszönöm, hogy az épülő Bozsik Stadion ügyében megkeresett. Szeretném megnyugtatni a Honvéd vezetését és a Kispest-szurkolókat, hogy továbbra is támogatom, mindig is támogattam és támogatni is fogom, hogy csapatunk végre méltó otthonra leljen, és hamarosan az új stadionban köszönthessük játékosainkat. Biztosíthatom Önöket, hogy nincs tehát sem a főváros új vezetésének, sem nekem olyan szándékunk, hogy a már épülő stadion beruházás ellen bármi módon fellépjünk. Magam egykori Honvéd-ifistaként és a kerület vezetőjeként is örömmel vettem részt az alapkő letételénél és biztos vagyok benne, hogy a csapat vezetésével, tulajdonosaival és szurkolóival együtt ünnepelhetjük majd jövőre az új Bozsik Stadion átadóját.

Kispest, 2019 október 24.

Tisztelettel és barátsággal

Gajda Péter
Kispest polgármestere, Honvéd-drukker

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Oliveira nem kell
Távozik a DVSC-től Joao Oliveira. A 28 éves svájci szélső 2023 nyarán érkezett Debrecenbe, a Lokiban 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, egy gólpassz fűződik a nevéhez.
Hosszabbított
Bernd Storck
Egy plusz egy évre írt alá a korábbi magyar szövetségi kapitány Sepsiszentgyörgyön.
Fradi
Wingo búcsúzik
Azok után, hogy a Fradi a hétvégén bejelentette Henry Wingo távozását, a játékos az Instagramon köszönt el a szurkolóktól. 3,5 év után igazol el.
Tovább az összes átigazoláshoz