Hiába a sok igazolás, a Loki és a Fradi sem tudott gólt lőni

A végén a zöld-fehérek jártak közelebb a győzelemhez, de maradt a 0-0.
Budai László 2017. február 18., szombat 18:51
A végén a zöld-fehérek jártak közelebb a győzelemhez, de maradt a 0-0.
Szerző: Budai László 2017. február 18., szombat 18:51

DVSC-FTC 0-0

Nem sok helyzetet dolgoztak ki a csapatok az első félidőben. A legaktívabb játékos Hajnal Tamás volt, hol szabadrúgásból, hol szögletből tekert veszélyesen. A legveszélyesebb ezek közül az volt, amikor Dilaver tudott fejelni, a labda azonban a léc fölé ment egy kevéssel. A Loki a hajrában egy Feltscher lövésnél volt a legközelebb a gólszerzéshez, de Dibusz védte a „fű alatt” lőtt kísérletet.

Jó ideig a második félidőben sem történt szinte semmi, aztán a hajrára belelendültek a felek: az egyik oldalon Suk passza után Holman lőtt 16 méterről, félfordulatból néhány centivel a bal kapufa mellé, a másik oldalon előbb Radó próbálkozott 13 méterről, majd Ryu célozta meg még közelebbről a bal alsót, de mindkét lövést fogta Danilovic. A legvégén a Fradi megnyerhette volna a találkozót: Sternberg szabadrúgása után Hüsing lőtte telibe pár méterről Danilovic lábát, majd Radó lövése akadt el a debreceniekben. Így végül maradt a 0-0-s döntetlen.

 

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz