A korábbi NB I-es játékos újra szerződést kapott a magyar élvonalban

A Gyirmót korábbi labdarúgója legutóbb Kazahsztánban szerepelt, de megfelelt az NB I-es csapat próbajátékán, így visszatért Magyarországra.
Budai László 2018. január 24., szerda 10:30
A Gyirmót korábbi labdarúgója legutóbb Kazahsztánban szerepelt, de megfelelt az NB I-es csapat próbajátékán, így visszatért Magyarországra.
Szerző: Budai László 2018. január 24., szerda 10:30

A csakfoci.hu információi szerint Kristian Kolcák aláír a Haladáshoz, így újra a magyar élvonalban játszhat. A labdarúgó próbajátékon szerepelt a szombathelyieknél, akiknél a jelek szerint megfelelt, így szerződést kapott az együttestől.

Kolcák legutóbb a kazah élvonalbeli Aktöbében szerepelt fél évet, 15 bajnokin volt kezdő az őszi szezonban. Előtte egyébként éppen Magyarországról szerződött el: a Gyirmót futballistája volt a 2016/17-es idényben, de a kiesés után távozott.

A 27 esztendős védő az elmúlt években Szlovákiát (Slovan Bratislava) és Lengyelországot (Podebeskidzie) is megjárta már.

FRISSÍTÉS: A hírt azóta a Haladás hivatalosan is bejelentette!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz