Furcsa ügy: A Honvéd kitette csapatkapitányát a keretből - itt a közlemény

Chris Docherty, a Honvéd sportigazgatója nyilatkozott arról, miért került ki a csapatkapitány, Batik Bence a kispestiek keretéből.
Budai László 2022. július 28., csütörtök 20:06
Chris Docherty, a Honvéd sportigazgatója nyilatkozott arról, miért került ki a csapatkapitány, Batik Bence a kispestiek keretéből.
Szerző: Budai László 2022. július 28., csütörtök 20:06

A Zalaegerszeg elleni pénteki szezonnyitón Batik Bence nélkül lép pályára a Budapest Honvéd, a védő ugyanis kikerült a csapat keretéből - számolt be róla a kispesti klubhonlap.

- Szerettünk volna a belső védő poszton versenyhelyzetet és nagyobb stabilitást teremteni, ezért is érkezett klubunkhoz Lazar Cirkovic. Leültünk Bencével és őszintén elmondtuk neki, hogy nem tudjuk garantálni, hogy helye lesz a kezdőcsapatban, a hosszabb távú terveinkben pedig nem vele számolunk kezdőként. Egyelőre keressük a mindenki számára lehető legjobb megoldást de addig is ebben a helyzetben azt láttuk ideálisnak, ha nem lesz tagja a csapat keretének, megfelelő ajánlat esetén természetesen távozhat a Honvédtól – mondta Chris Docherty, a Honvéd sportigazgatója.

Amint azt néhány napja megírtuk, információink szerint Batikot a ZTE vezetőedzője, Ricardo Moniz csábítja Zalaegerszegre.

Olvastad már?
Honvéd: A volt Fradi-edző csábítaná el a csapatkapitányt
A csakfoci.hu információi szerint a ZTE megpróbálja leigazolni a Budapest Honvéd kulcsfiguráját, Batik Bencét.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz