Fotó: fradi.hu

Vidi-Fradi: Fegyelmi eljárást indított az MLSZ szurkolói rendzavarások miatt

Megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, valamin pirotechnika-használat miatt vizsgálja az MLSZ a szerdai rangadót.
Nyikes Zoltán 2021. szeptember 24., péntek 15:44
Fotó: fradi.hu
Megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, valamin pirotechnika-használat miatt vizsgálja az MLSZ a szerdai rangadót.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. szeptember 24., péntek 15:44

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a csütörtöki ülésén vizsgálta a szerdai, második fordulóból elhalasztott MOL Fehérvár FC–Ferencváros NB I-es bajnokin történteket.

A közlemény szerint a mérkőzéssel kapcsolatban a bizottság mindkét sportszervezettel szemben fegyelmi eljárást indított szurkolói rendzavarások, köztük megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, pirotechnika-használat miatt.

A szurkolói cselekményeket a fegyelmi bizottság a későbbiekben tárgyalja - derül ki az mlsz.hu-ról.

Olvastad már?
Kiálltak Magyarország mellett a FIFA-büntetés után: "A magyarok rasszisták? De mindenki látta, mit csináltak az angol szurkolók az Eb-n"
Egy lengyel hírportál véleménycikke szerint miközben Magyarországot, mint "visszamaradott" országot büntette meg a FIFA, addig az angolok esetében az Eb-döntőt követő - többek között rasszista - botrány következmények nélkül maradt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz