Vacillál a Fradi kiszemeltje: „Nekem már 100 kilométer is sok volt”

Lehet, hogy jön, de lehet, hogy marad - ő maga sem tudja még. Az FTC egyik légiósa is győzködi a védőt.
Budai László 2017. január 20., péntek 7:16
Lehet, hogy jön, de lehet, hogy marad - ő maga sem tudja még. Az FTC egyik légiósa is győzködi a védőt.
Szerző: Budai László 2017. január 20., péntek 7:16

Janek Sternberg átigazolási ügyére továbbra sem lehet pontot tenni: az utóbbi napokban az NB I-be, majd a Dániába költözése is szinte biztosnak látszott, hogy aztán szerdán már arról írjanak a német lapok, hogy a nyárig, szerződése lejártáig mégis maradhat a Werder Bremennél a 24 éves és az utóbbi időben mellőzött balhátvéd.

A Ferencváros által is kinézett futballistát az Osnabrücker Zeitung cikke szerint az FTC német bekkje, a korábban ugyancsak Brémában futballozó Oliver Hüsing is győzködi arról, hogy érdemes lenne Budapestre költöznie, és a lap szerint a magyar bajnok továbbra is versenyben van a megszerzéséért.

 

Maga Sternberg sem zárta ki teljesen a téli klubváltásának lehetőségét.

- Talán az átigazolási időszak végéig még történhetnek dolgok. De ha arról van szó, hogy külföldre kell igazolnom, mindennek klappolnia kell. Anno Hamburgból igazoltam Brémába, 100 kilométerre, de nekem már az is egy nagyon nagy lépés volt – mondta mosolyogva a bekk.

Szivics korábbi válogatottat és szabadkai magyart is igazolt - hazai átigazolási hírekért kattints!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz