Topligába igazolhat a Fradi egyik legjobbja - több millió eurós üzletet köthetnek

A csakfoci.hu információi szerint hamarosan távozhat a Ferencvárostól az albán válogatott támadó, Myrto Uzuni. Komoly összeget fizethetnek érte a La Ligából.
Dudás Gábor 2022. január 30., vasárnap 18:45
A csakfoci.hu információi szerint hamarosan távozhat a Ferencvárostól az albán válogatott támadó, Myrto Uzuni. Komoly összeget fizethetnek érte a La Ligából.
Szerző: Dudás Gábor 2022. január 30., vasárnap 18:45

Értesüléseink szerint Myrto Uzuni iránt jelentős érdeklődés van Európa topbajnokságaiból, a legkomolyabban Spanyolországból vinnék az albán játékost.

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Uzuniért komoly, többmillió eurós ajánlatot tehet a La Ligában szereplő Granada, és nem lenne meglepő, ha létre is jönne az üzlet a következő 24 órában.

A 26 éves légiós 2020 nyarán igazolt a zöldekhez és az elmúlt másfél évben húzóembere volt az FTC-nek a hazai és a nemzetközi porondon is. Az elmúlt évben ő lett az Év Játékosa is az NB I-ben. Eladásával ismét komoly üzletet köthetnek a zöld-fehérek, akik Muhamed Besic, Cristian Ramirez vagy Nagy Ádám után újra nagy haszonnal adhatnak el játékost.

Olvastad már?
Edzőváltás jön a Honvédnál: Horváth Ferencet elküldik
A csakfoci.hu információi szerint rögtön az első "tavaszi" forduló és a Gyirmót elleni hazai vereség után megköszönik Horváth Ferenc vezetőedző munkáját a Budapest Honvédnál. 
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz