Szuper csatársorba csábítják a Fradi házi gólkirályát

A Sturm Graz szeretné ismét megszerezni Marco Djuricint, aki korábban már remek időszakot töltött a grazi csapatnál.
Budai László 2017. április 4., kedd 8:47
A Sturm Graz szeretné ismét megszerezni Marco Djuricint, aki korábban már remek időszakot töltött a grazi csapatnál.
Szerző: Budai László 2017. április 4., kedd 8:47

Osztrák lapértesülések szerint a Srurm Graznál azon dolgoznak, hogy visszacsábítsák a csapat korábbi játékosát, a jelenleg a Fradiban futballozó Marco Djuricint. A graziak sportigazgatója egy „Super Sturmnak” nevezett támadósort álmodott meg, amelyben a jelenleg az osztrák góllövőlistát 15 góllal vezető Sturm-csatár, Deni Alar, valamint Djuricin játszana.

A játékos megszerzése azonban közel sem lesz egyszerű. Djuricinnek nyárig van kölcsönszerződése a Fradival, és könnyen lehet, hogy a zöld-fehérek is szívesen megtartanák a 8 bajnoki találatnál járó - és ezzel Böde Dániellel holtversenyben házi gólkirálynak számító - támadót. Hivatalosan azonban 2018 nyaráig még az RB Salzburg kötelékébe tartozik.

Az osztrák futballista számára nem lenne ismeretlen a Sturm, karrierje eddigi legjobb időszakát töltötte ott, nem csoda, hogy szívesen visszaszereznék. A 24 esztendős labdarúgó a 2013/14-es és a 2014/15-ös szezonban 36 meccsen 17 bajnoki gólt lőtt a Sturmban. Remek teljesítménye után igazolta le 2,5 millió euróért a Salzburg.

A Sturm jelenleg harmadik az élvonalban, 11 ponttal van lemaradva az éllovas Salzburg mögött.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Honvéd
Hamarosan újra igazolhatnak
A Honvéd rendezte a tartozását Lazar Cirkovic felé, így a nemzetközi szövetség hamarosan feloldhatja a játékosok regisztrációjára vonatkozó tiltást, azaz újra igazolhatnak majd a kispestiek.
Kazincbarcika
Varga József
Az NB II-ben 8. Kazincbarcika ajánlatot tett Varga Józsefnek, aki később a klub szakmai munkájában is szerepet kaphatna. A játékos egyelőre nem döntött. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz