Szlovéniában folytatja a Fradi 0 perces légiósa – hivatalos

A szlovén élvonal 7. helyen álló Triglav Kranj hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a korábban a Ferencvárosban is megforduló Marten Wilmotsot.
Csakfoci Admin 2020. január 14., kedd 9:39
A szlovén élvonal 7. helyen álló Triglav Kranj hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a korábban a Ferencvárosban is megforduló Marten Wilmotsot.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 14., kedd 9:39

A szlovén első osztályban 7. helyen telelő NK Triglav Marten és Reno Wilmots személyében két új igazolást jelentett be a hivatalos honlapján.

Mint írják, az egykori nagy belga labdarúgó, és a későbbi belga edző, Marc Wilmots fia ígéretes pályafutás előtt áll. Marten 20 éves, Reno két évvel idősebb, és van már tapasztalatuk Belgiumon kívül, mindketten tagjai a belga korosztályos válogatottnak.

Marten támadó középpályásként bevethető, korábban a St. Truiden, a Standard Liege, az olasz Avellino, tavaly a magyar bajnok Ferencváros csapatában is megfordult, azonban a zöld-fehéreknél tétmeccsen nem kapott lehetőséget.

- A csapat céljai mindig elsőbbséget élveznek nálam, azt szeretném, hogy egy jó focit bemutatva jó eredményeket mutassunk fel. Szeretnék szintet lépni az edzőmmel és a klub többi játékosával együtt. A csapat nagyszerű játékosokkal rendelkezik, és az első benyomásom rendkívül pozitív, mert érzem az energiát, amire építhetünk - mondta a klubhonlapnak Marten.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz