Komoly játékvezetői hiba a Fradi EL-meccsén: "Egyértelmű tizenegyes volt"

A világ legjobbjának négyszer is megválasztott korábbi játékvezető, Puhl Sándor szerint egyértelmű tizenegyest kellett volna megkapni a Fradinak.
Csakfoci Admin 2019. december 12., csütörtök 22:23
A világ legjobbjának négyszer is megválasztott korábbi játékvezető, Puhl Sándor szerint egyértelmű tizenegyest kellett volna megkapni a Fradinak.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. december 12., csütörtök 22:23

A jelenleg is zajló Ludogorec - Ferencváros EL-csoportmeccs 21. percében Tokmac ívelt jobból Isaelhez, akinek lövése Cicinho kezéről vágódott szögletre. A visszajátszások alapján egyértelműen büntetőt ért a szituáció, Matej Jug játékvezető sípja azonban néma maradt.

Puhl Sándor, akit korábban a világ legjobb játékvezetőjének is megválasztottak jelenleg a Sport TV szakértőjeként foglalt állást a szituációval kapcsolatban. Szerinte büntetőt kellett volna ítélni a Fradinak.

A váll irányától feljebb emeli a kezét a védő, az az ő felelőssége. Kézzel ér a labdába, egyértelmű büntető, nincs miről beszélni – jelentette ki Puhl.

Olvastad már?
Európa Liga: Ludogorec - Ferencváros - közvetítés
A Ferencváros győzelmi kényszerben lép pályára csütörtök este a Ludogorec ellen az Európa Liga csoportkörének utolsó fordulójában. Ha a Fradi nyer, továbbjut az egyenes kieséses szakaszba. Kövesd a meccs minden eseményét a csakfoci.hu-val!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz