Stöger az első derbijére készül a Fradival: "Tudjuk mi a dolgunk", az Újpest szerint a fegyelmezett védekezésük győzelmet érhet - ezt várják a főszereplők

Kora délután keleti rangadóra kerül sor, amelyen az éllovas Kisvárda a Debrecent fogadja. 17 órától pedig jön a derbi.
Privacsek András 2021. szeptember 26., vasárnap 10:07
Kora délután keleti rangadóra kerül sor, amelyen az éllovas Kisvárda a Debrecent fogadja. 17 órától pedig jön a derbi.
Szerző: Privacsek András 2021. szeptember 26., vasárnap 10:07

Kisvárda - DVSC, 14:15

Joao Janeiro (Kisvárda): - Derbit játszunk, az ilyen meccseknek pedig mindig megjósolhatatlan a végkifejlete. Személyesen néztem meg a DVSC Gyirmót elleni mérkőzését, és mondhatom, igazán minőségi csapatról van szó. Olyanról, amelynek erőssége a támadójáték, elég ránéznünk a szerzett góljai számára, az eddigi hat meccsen tizenhétszer volt eredményes. Ők adják a góllövőlista vezetőjét is a hatgólos Ugrai Roland személyében. Mi építhetünk mindarra, amt eddig elértünk, eredményeink értékét növeli, hogy a hatból csak kétszer játszottunk itthon. Most viszont erőt adhat nekünk, hogy újra hazai közönség előtt játszunk, már alig várjuk. Nagyon kérem a kisvárdai szurkolókat, hogy minél nagyobb számban jelenjenek meg a meccsen, mert hatalmas támaszt tudnak nekünk adni. Az elmúlt két, bajnoki nélküli hét jó munkával telt. A csapat mentalitása jó, ezt alkalmaznunk kell a meccsen is. Remek mérkőzésre van kilátás. (kisvardafc.hu)

Huszti Szabolcs (DVSC): - Vasárnap a listavezető otthonába látogatunk, de ahogy azt mindig elmondom, most is csak a győzelemmel lennék elégedett. Tudjuk, hogy nehéz dolgunk lesz, a Kisvárda remekül szerepel, de egyszer minden sorozat megszakad. Fontos lesz, miként nyitjuk a mérkőzést, jó értelemben vett agresszivitásra van szükség. Remélem, ezúttal az első félidőt is tudjuk úgy kezdeni, ahogyan a második játékrészeket szoktuk. (dvsc.hu)

Ferencváros - Újpest, 17:00

Peter Stöger (Ferencváros): - Pontosan tudom, hogy a klub életében ez egy kiemelt párharc, nagyon várom az első derbimet, amit ráadásul hazai pályán, a mi közönségünk előtt játszhatunk. A játékosok is meséltek a stadionban uralkodó elképesztő atmoszféráról, illetve volt szerencsém a drukkerekkel is beszélgetni erről a párharcról. Tudjuk mi a dolgunk, jó meccset fogunk játszani az Újpest ellen. Nincs szükség külön motivációra, tudjuk, hogy ez az év egyik kiemelt találkozója lesz. (fradi.hu)

Banai Dávid (az Újpest kapusa): - Mindig felfokozott a hangulat egy Derbi előtt, most sincs ez másképp az öltözőben. A magam részéről nehéz mérkőzésre számítok, de ha betartjuk a taktikát és fegyelmezetten védekezünk, akkor ponttal, pontokkal távozhatunk az Üllői útról. Nagyon örülök, hogy újra nagy az érdeklődés a szurkolók felől és hogy nagy számban lesz jelen a táborunk, az mindig plusz erőt ad. (ujpestfc.hu)

"NEM BIZTOS, HOGY A FERENCVÁROSSAL ÉS A FEHÉRVÁRRAL KÜLÖN HARCOT KELL VÍVNUNK. MINDKÉT KLUBNÁL AZ EREDMÉNYESSÉG A LEGFONTOSABB, TÖBB A LÉGIÓSUK, MINT NEKÜNK, EZÁLTAL MÁSOK A CÉLJAIK IS."

Tóth Balázs, a Puskás Akadémia klubigazgatója többek között a Ferencvárossal való vetekedésről is beszélt a csakfoci.hu-nak adott interjúban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz