Sajtóhír: Rebrov két évre, nagy pénzért írhat alá legfőbb kérőjéhez - 4 csapat versenyezhet a Fradi-edzőért

Szinte egybehangzó görög lapértesülések szerint az AEK Athén lehet Szergej Rebrov következő csapata, van olyan portál, amely már szóbeli megállapodásról és 2 évre szóló szerződésről is ír. Ugyanakkor egyes orgánum szerint a CSZKA Moszkva, a Fenerbahce és Dzsudzsák Balázs korábbi klubja is képben lehet még.
Dudás Gábor 2021. május 20., csütörtök 20:01
Szinte egybehangzó görög lapértesülések szerint az AEK Athén lehet Szergej Rebrov következő csapata, van olyan portál, amely már szóbeli megállapodásról és 2 évre szóló szerződésről is ír. Ugyanakkor egyes orgánum szerint a CSZKA Moszkva, a Fenerbahce és Dzsudzsák Balázs korábbi klubja is képben lehet még.
Szerző: Dudás Gábor 2021. május 20., csütörtök 20:01

A görög sajtóban egyre inkább toptéma Szergej Rebrov és az AEK Athén lehetséges szerződéskötése, különösen azután, hogy Kubatov Gábor FTC-elnök egy szerdán megjelent interjúban elárulta, hogy az ukrán tréner távozására tulajdonképpen februártól volt esély, ugyanis akkor szóban felmondott a Fradinál az azóta már háromszoros magyar bajnok szakember.

Az aek1924.gr számolt be például arról, hogy a görög bajnokság 4. helyén végzett AEK egyre közelebb kerül Rebrov megszerzéséhez, sőt, állítólag egy szóbeli megállapodás is született már a felek között (Giannis Papadimitriou ügyvezetővel tárgyalt a hír szerint az FTC jelenlegi edzője), amelynek értelmében

az ukrán két évre írhat alá a görög fővárosban, ahol idényenként, a bónuszokkal együtt 1 millió euró lehet a fizetése.

Rebrovot a cikk szerint az anyagiak mellett az is az AEK-hoz csábíthatja, hogy egy erősebb európai bajnokságban kaphat munkát NB I-es éveit követően. A hírek szerint ügynöke a héten tovább egyeztet Athénban a klubbal.

Ugyanakkor a sport-fm.gr szerint közel sem ilyen egyértelmű vagy könnyű a helyzet Rebrov Athénba igazolása kapcsán.

Képben van ugyanis három másik gárda, amelyek más-más ok miatt lehetnek vonzóak Rebrov számára.

A CSZKA Moszkva és a Fenerbahce érdeklődésének híre sem újkeletű, de mind az orosz, mind a török pontvadászat egy polccal feljebb helyezkedik el a göröghöz képest. A portál úgy tudja, hogy mellettük az emírségekbeli Al Ain - Dzsudzsák Balázs korábbi csapata - is képben lehet még az ukrán kapcsán, itt pedig anyagilag kínálhatnak versenyképes ajánlatot a szakvezetőnek.

Olvastad már?
Fradi: Állítólag mindenben megegyeztek a leendő edzővel, ő válthatja Rebrovot - sajtóhír
Az osztrák Krone úgy tudja, Peter Stöger kétéves szerződést köthet a Fradinál.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz