Hordágyon vitték le a Fradi játékosát - arckoponyatörés, agyrázkódás

Ijesztő jelenetek játszódtak le rögtön a Videoton – Ferencváros mérkőzés első perceiben: a zöld-fehérek részéről Julian Kochot le is kellett cserélni. Állapota stabil, de műteni kell.
Csakfoci Admin 2018. május 6., vasárnap 9:10
Ijesztő jelenetek játszódtak le rögtön a Videoton – Ferencváros mérkőzés első perceiben: a zöld-fehérek részéről Julian Kochot le is kellett cserélni. Állapota stabil, de műteni kell.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. május 6., vasárnap 9:10

Nem kezdődött jól a Videoton – Ferencváros aranyrangadó az NB I-ben. Három perc telt el a találkozóból, amikor bal oldali szabadrúgást végezhettek el a fővárosi zöld-fehérek, a középre ívelt labdára kimozduló Kovácsik Ádám pedig eltalálta a szintén a labdát támadó vendégjátékost, Julian Kochot.

A német védő ijesztő módon feküdt a gyepen, a futballisták pedig rögtön jelezték, jöjjön az orvosi stáb, majd a hordágyra is szükség volt. Kochot ezen vitték le a pályáról, és természetesen cserélnie is kellett Thomas Dollnak, Varga Roland érkezett a pályára.

Az M4 Sport információ szerint Koch eszméleténél volt, amikor már vitték a hordágyon, ezt követően pedig oxigénpalackot és nyakmerevítőt kapott az orvosoktól.

Műtétre lesz szükség

A klub honlapja este tájékoztatás is adott a légiósról. Azt írták, a német játékost a székesfehérvári kórházba szállították.

- Julian állapota stabil, de éjszakára benntartják megfigyelésre. Agyrázkódást és arckoponyatörést szenvedett. Valószínűleg műtétre is szükség lesz – mondta a csapat orvosa, dr. Pánics Gergely.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz