Fotó: fradi.hu

Rebrov: "Egyelőre ne várjon senki tökéletes focit"; a Diósgyőr-edző minden infót megszerzett a Fradiról

A sereghajtó Diósgyőr az éllovas Ferencvároshoz látogat szerdán az NB I idei első meccsén, amelyet még a második fordulóból halasztottak el. Ezt várják az edzők.
Nyikes Zoltán 2021. január 20., szerda 13:10
Fotó: fradi.hu
A sereghajtó Diósgyőr az éllovas Ferencvároshoz látogat szerdán az NB I idei első meccsén, amelyet még a második fordulóból halasztottak el. Ezt várják az edzők.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. január 20., szerda 13:10

NB I, 2. forduló

Ferencvárosi TC–Diósgyőri VTK (20.00)

Szergej Rebrov (Fradi): – Szerintem jó edzőtáborunk volt, bár minden tervünket nem sikerült megvalósítani, hiszen nem állt elegendő idő a rendelkezésünkre. De természetesen az idő rövidsége minden csapat dolgát megnehezítette. Az év első mérkőzése mindig nagyon nehéz. A DVTK edzőt cserélt és szerződtetett több új labdarúgót, nem könnyű felkészülni egy olyan ellenfél ellen, amelynek több játékosát még nem láthattuk tétmérkőzésen bizonyítani. Magunkra kell koncentrálnunk és a lehető legjobb teljesítményt kell nyújtanunk. Az biztos, hogy több időre van szükségünk, hogy a csapat azt a teljesítményt nyújtsa a pályán, amit elvárok tőle. Egyelőre ne várjon senki tökéletes futballt. Az akarattal, a motivációval viszont biztosan nem lesz gond, és az a legfontosabb, hogy ma este megszerezzük a három pontot a DVTK ellen. (www.fradi.hu)

Zoran Zekic (DVTK):Sok felvételt láttam az FTC-ről, még annak idején a Dinamo Zagreb elleni meccsüket is. Amióta Diósgyőrbe érkeztem, sokat segített a videoelemzőnk, minden információ rendelkezésre áll. Az FTC egy nagyon jó csapat, a legjobb Magyarországon, mi pedig az utolsó helyen állunk. Így kell felkészülnünk a találkozóra. Nem tudom megmondani, hány százalék esélyünk van az FTC ellen, nem vagyok bukméker. Minden bajnoki rajt előtt az első mérkőzés a legfontosabb, ha ezt lejátszottuk, utána következhet a második. Az elmúlt heti sérülteken kívül csak Molnár Gábor játéka kérdőjeles, még nincs tökéletes állapotban. (dvtk.eu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Fortune Bassey
Cseh sajtóhírek szerint norvég vagy georgiai csapatba kerülhet Fortune Bassey, a Ferencváros 24 éves támadója.
Debreceni VSC
Szécsi Márk
Az NB I-ben szereplő Debreceni VSC 2025-ig meghosszabbította Szécsi Márk szerződését.
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz