Rebrov: Eddig nagyon jöttek a győzelmek; Sannino: A Fradit is le akarjuk győzni - ezt várják az edzők

Az NB I 8. fordulójának zárómeccsén a Honvéd a Ferencvárost fogadja 16 órától. A két edző nyilatkozott. 
Privacsek András 2019. október 6., vasárnap 9:39
Az NB I 8. fordulójának zárómeccsén a Honvéd a Ferencvárost fogadja 16 órától. A két edző nyilatkozott. 
Szerző: Privacsek András 2019. október 6., vasárnap 9:39

Giuseppe Sannino: - Tisztában vagyunk azzal, hogy egy győztes mérkőzés nem változtat meg mindent, ezért továbbra is keményen kell dolgoznunk, hogy folytatni tudjuk ezt a szereplést. Ami a Fradi elleni meccset illeti, a bajnokság két legerősebb csapata közül az egyiket fogadjuk, erős ellenféllel szemben lépünk pályára, a futball azonban kiszámíthatatlan, és minden egyes mérkőzés egy-egy külön történet. Még jobban kell játszanunk, még többet kell tennünk a sikerért, ha győzni akarunk. Márpedig győzni akarunk és boldoggá tenni a szurkolóinkat. (honvedfc.hu)

Sergei Rebrov: - A háromfrontos helytállás kapcsán a legfontosabb feladat, hogy a keretünket a lehető legjobban forgassuk. Szerencsés helyzetben vagyunk, bő a keret, így minden mérkőzésen a lehető legerősebb felállásunkban tudunk pályára lépni. Eddig nagyrészt jöttek a győzelmek a bajnokságban, számomra ez is mutatja, hogy jó úton járunk, de nekem a legfontosabb mindig a fejlődés. Nehéz mérkőzéseket játszottunk tavaly a Honvéddal, biztos vagyok benne, hogy ez most sem lesz másképp, de nekünk nem lehet más célunk, mint az újabb három pont megszerzése. (fradi.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz