Rebrov a Vidi-meccsről: "Miért ez a két legnagyobb klub? Azt tudom, mi miért vagyunk ott" - Nikolicsra külön nem készülnek

A Ferencváros szakvezetője szerint úgy készülnek a MOL Fehérvár elleni csúcsmeccsre, mintha ellenfelük le sem igazolta volna Nikolics Nemanját.
Dudás Gábor 2020. február 13., csütörtök 16:44
A Ferencváros szakvezetője szerint úgy készülnek a MOL Fehérvár elleni csúcsmeccsre, mintha ellenfelük le sem igazolta volna Nikolics Nemanját.
Szerző: Dudás Gábor 2020. február 13., csütörtök 16:44

A MOL Fehérvár elleni, szombati bajnoki rangadó előtt Szergej Rebrov is nyilatkozott a meccsről és az esélyekről, illetve válaszolt az újságírói kérdésekre.

Az első felvetés a Vidihez nemrég visszatért Nemanja Nikolicsról szólt, a Ferencváros vezetőedzőjét arról kérdezték, mennyire készül külön csapata a csatár játékára.

- Lehet, hogy Nikolics egy fontos játékos a számukra, de én nem vele foglalkozom, mert a Fehérvár vele és nélküle is nagyon kemény ellenfél. Ugyanúgy készülünk rájuk, mintha nem történt volna meg ez az igazolás,

igyekszünk feltérképezni az erősségeiket és a gyengeségeiket, de leginkább magunkkal foglalkozunk. Másfél hét szünet után lépünk pályára, mivel ezúttal rövidebb volt a felkészülési időszak, az előző hetekben próbáltuk ezt bepótolni, hiszen nemcsak a következő mérkőzésben kell gondolkodnunk, hanem fel kell készülnünk az egész tavaszi szezonra - mondta Rebrov.

A szakember arról is nyilatkozott, mit gondol, miért a Fradi és a Fehérvár a közelmúlt két legnagyobb, legsikeresebb klubja Magyarországon.

- Nem tudom megítélni, miért ez a két legnagyobb klub, én csak azt tudom, hogy mi miért vagyunk ott. Nekünk van a legtöbb szurkolónk, minket támogatnak a legtöbben, és hétről hétre keményen dolgozunk, ezért megérdemeljük, hogy ott legyünk a legjobbak között

- tette hozzá at ukrán tréner a fradi.hu cikke szerint.

Olvastad már?
Fradi-Vidi 1-0 - minden az NB I csúcsrangadójáról itt!
Szombaton, a Groupama Arénában csapott össze az OTP Bank Liga két legnagyobb esélyese, a címvédő és listavezető Ferencváros, valamint a trónkövetelő és második helyen álló MOL Fehérvár FC. Minden hír a meccsről itt!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz