Fradi: Jova először szólalt meg a balhés ügy kapcsán

A Fradi kapusa szerint kezd egyre viccesebb lenni a története.
Budai László 2016. november 23., szerda 10:10
A Fradi kapusa szerint kezd egyre viccesebb lenni a története.
Szerző: Budai László 2016. november 23., szerda 10:10

Az elmúlt napokban több furcsa történet is megjelent a Fradi kapusával, Jova Leventével kapcsolatban, akiről azt állították, hogy összetűzésbe keveredett két hölggyel, emiatt pedig kitették a Fradi keretéből. A zöld-fehérek játékosa most Facebook-oldalán reagált a hírekre.

"Kedves ismerőseim.
Az elmúlt napokban megjelent cikkekre szeretnék reagálni,...
Elsősorban szeretnék mindenkitől elnézést kérni akiknek valamilyen formában bármilyen kellemetlenséget okoztam! Azok az emberek akik ismernek vagy egy kicsit is kedvelnek,tudják,hogy milyen ember vagyok,..akik pedig nem szeretnek azoknak a világ összes bizonyítéka is kevés lenne, hogy higyjenek nekem.
Szeretnélek megkérni benneteket,hogy ne higyjetek el mindent, pláne ne ami bulvárban jelenik meg!
Kezd egyre viccesebb lenni a történet. Eddig is tudtam,hogy az újságíróknak színes a fantáziája de naponta lepődök meg mennyi színnel is dolgoznak! Már várom a holnapi cikket, amelyben a kómából ébredt lány meséli el a történteket.
A továbbiakban nem szeretnék ezekre a kreált történetekre semmilyen formában reagálni!
Köszönöm."

Címkék: #FTC #Jova Levente
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Kisvárda
Új igazolás
A klub harmadik nyári szerzeménye a 29 éves kapus, Hrabina Alex, aki legutóbb az NB III-as Tiszaújvárosban játszott, de az NB I-ben a DVSC színeiben is szerzett tapasztalatot.
Mezőkövesd
Új igazolás
Szerződtették a román-magyar kettős állampolgárságú középpályást, Krausz Raul-Zorant. A 28 éves játékos az előző idényt Pécsen töltötte, de megfordult már Siófokon és Kazincbarcikán is.
Tovább az összes átigazoláshoz