Ramírez kérője bejelentette: Megegyezett a Fradival - hivatalos

Az orosz Krasznodar közölte, hogy megegyezett a zöldekkel az átigazolásról, január 9-én válhat véglegessé az üzlet.
Dudás Gábor 2016. december 15., csütörtök 13:04
Az orosz Krasznodar közölte, hogy megegyezett a zöldekkel az átigazolásról, január 9-én válhat véglegessé az üzlet.
Szerző: Dudás Gábor 2016. december 15., csütörtök 13:04

 

A csakfoci.hu mai cikkének megfelelően az orosz élvonalbeli FK Krasznodar hivatalosan is bejelentette, hogy az ecuadori válogatott Cristian Ramírezzel erősíti meg csapatát a télen.

A csütörtöki hír szerint a Premjer Liga 5. helyén álló gárda januárban köt szerződést a baloldali védővel, aki 9-én utazik majd ki az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokra és ha nem lesz semmiféle probléma, hosszú távú szerződést kötnek a 22 éves futballistával. Az oroszok bejelentették, hogy az FTC-vel már minden részletben megegyeztek.

Mint ismert, értesüléseink szerint a Krasznodar kifizeti az ecuadori válogatott játékos kivásárlási árát, Ramírez másfél millió euróért vált majd klubot. A Ferencváros vezetése ezzel anyagilag remek üzletet köt, hiszen mintegy nyolcszor annyi pénzért értékesítik a szélső játékjogát, mint amennyiért megvásárolták őt Németországból.

Az FK Krasnodar bejelentése után megkerestük a Ferencvárost is, de a klub, ahogy eddig mindig, ebben az esetben is csak akkor kommentálja majd a híreket, ha a klubváltásra hivatalosan is sor kerül.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz