Premier League: Az újonchoz került a korábbi Fradi-kedvenc – hivatalos

Heteken keresztül arról lehetett hallani, hogy a bosnyák középpályás Törökországban folytatja pályafutását, ám az angliai átigazolási ablak utolsó napján eldőlt, hogy a Premier League-ben marad.
Nyikes Zoltán 2019. augusztus 9., péntek 13:29
Heteken keresztül arról lehetett hallani, hogy a bosnyák középpályás Törökországban folytatja pályafutását, ám az angliai átigazolási ablak utolsó napján eldőlt, hogy a Premier League-ben marad.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. augusztus 9., péntek 13:29

Már az előző szezon végén folyamatosan lehetett olvasni a külföldi sajtóban, hogy öt év után elhagyhatja Angliát a korábban a Ferencvárosnál is megforduló Muhamed Besic, aki 2014-ben igazolt a zöld-fehérektől a Premier Leauge-ben szereplő Evertonhoz.

Nemzetközi sajtóhírek arról számoltak be, hogy a bosnyák játékost két törökországi topcsapat, a Besiktas és a Fenerbahce is szívesen látná a soraiban, csütörtök délután azonban eldőlt, hogy Besic mégis marad a PL-ben.

Az angliai átigazolási időszak utolsó napján ugyanis a Sheffield United hivatalosan is bejelentette, hogy egy évre kölcsönvette a liverpooliaktól a Fradinál 2012 és 2014 között szereplő játékost.

A bosnyák játékos az első szezonjában kapta a legtöbb lehetőséget a liverpooli csapatban, 23 élvonalbeli mérkőzésen is szóhoz jutott, ám ezt követően egyre kevesebb játékperc fűződött a nevéhez, valamint sérülések is hátráltatták, így a 2017/2018-as szezonban fél évre, majd az előző idényben egy évre kölcsönadták a másodosztályú Middlesbrough-nak, ahol alapember volt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz