Pintér a Fradi két magyar válogatottját szemelte ki téli erősítésként

A csakfoci.hu információi szerint Varga Roland és Vécsei Bálint a Mezőkövesd, illetve Pintér Attila kiszemeltje a télen. Egy korábbi kövesdi játékos is visszatérhet.
Dudás Gábor 2020. december 14., hétfő 8:48
A csakfoci.hu információi szerint Varga Roland és Vécsei Bálint a Mezőkövesd, illetve Pintér Attila kiszemeltje a télen. Egy korábbi kövesdi játékos is visszatérhet.
Szerző: Dudás Gábor 2020. december 14., hétfő 8:48

Honlapunk információi szerint Pintér Attila, a Mezőkövesd nemrégiben visszatért szakvezetője az OTP Bank Ligában címvédő és listavezető Ferencvárosból erősítene.  Az egykoron szintén a zöld-fehéreknél szereplő (majd edzősködő) tréner két magyar válogatott futballistát, Varga Rolandot és Vécsei Bálintot szemelt ki az FTC-ből és a következő hetekben meg is próbálja leigazolni őket a fővárosból. Természetesen egyelőre nagy kérdés, a Ferencváros hogyan reagál majd, ha a kövesdiek lépnek is az ügyben.

Varga fokozatosan kiszorult az FTC kezdőcsapatából – sérülések miatt is -, az előző idényben is már csak 1000 perce volt az élvonalban, azt követően, hogy egy évvel korábban majd 1900, a 2017/2018-as szezonban pedig több mint 2000 percet játszott. Mint ismeretes, a 30 éves játékos a Fradi BL-keretében sem kapott helyet. A szélső 2015 óta szerepel a Ferencvárosnál.

Vécsei egy éve került a Fradihoz, de alapemberré nem tudott válni, összesen 17 bajnokin kapott eddig lehetőséget 2020-ban, alig több mint 400 perc erejéig.

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy rajtuk kívül egy korábbi játékosát is megszerezné Pintér Attila, a jelenleg szabadon igazolható Egerszegi Tamás is visszatérhet a Borsod megyei együtteshez.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz