Paintsilnél súlyos betegséget diagnosztizáltak - a Fradi is megerősítette

A belgiumi hírek arról szólnak, a Genk egyre közelebb Joseph Paintsil megszerzéséhez. A csakfoci.hu azonban Ghánából úgy értesült, a játékos súlyos beteg.
Budai László 2018. január 12., péntek 16:18
A belgiumi hírek arról szólnak, a Genk egyre közelebb Joseph Paintsil megszerzéséhez. A csakfoci.hu azonban Ghánából úgy értesült, a játékos súlyos beteg.
Szerző: Budai László 2018. január 12., péntek 16:18

A legfrissebb belgiumi hírek szerint a háromszoros bajnokcsapat Genk állítólag már Joseph Paintsillel és klubjával – nem tudni, hogy szóban vagy írásban - is megegyezett. A Nieuwsblad információi szerint a Genk és a ghánai klub a mielőbbi megegyezésre törekszik az opciós jogáról lemondani nem akaró FTC-vel, amelyhez ráadásul munkaszerződés köti a labdarúgót. A bomba azonban nemrég robbant, mert a csakfoci.hu kiderítette, hogy Paintsil súlyos beteg, állítólag magas láz gyötri, maláriás. Helyi információk szerint kórházban is járt január elején, ahol kezelést és gyógyszereket kapott malária ellen és bár nem kellett befeküdnie, ágyban fekvést javasoltak neki.

Bár az FTC az elmúlt időben sosem adott információt játékosai egészségi állapotáról, gondoltuk, ahogy a Vasas elleni kupadöntőben megsérült Lovrencsics Gergő esetében, ezúttal is kivételt tesznek az ügy komolyságára való tekintettel.

Valóban, hozzánk is eljutott a ghánai kórház írásos diagnózisa, hogy tehetséges, fiatal játékosunk, aki tegnap az Év gólja díjat is elnyerte, súlyos, maláriás beteg

– nyilatkozta a csakfoci.hu-nak Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója. - Többet érthetően nem szeretnék mondani, mindenesetre mihamarabbi gyógyulást kívánunk, orvosunk már felvette a kapcsolatot a ghánai kórházzal, minden segítséget megadunk.

Olvastad már?
Állítják: Paintsillel megegyeztek a belgák - a Fradi tiltakozik
Sajtóhírek szerint a Genk kettőt is lépett a Ferencvárosnál kölcsönben szereplő és az ősszel remekül játszó ghánai támadó középpályás megszerzése felé.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz